,,Dyť je to tvůj post, kde se projevuješ jako násilnická agresivní rasistka, což je vesměs plně v souladu s tvojí nenávistnou hysterickou povahou, co tu prezentuješ. Když se to vezme v potaz, tak tvoje příběhy dávají smysl - jen v nich nejsi kladnou hrdinkou."
Jakej rasismus? Jaký násilí? My tancovali, on je mi putna, on v týhle diskusi ani nebyl a nic mi neprovedl, ten Ind...a pokud není debil, leda tak by se zamyslel, co jsem mu řekla a porovnal s ostatními, co slyšel...a nevim, co by sis z toho odnesl... to je jeho a moje věc.
Kde prezentuju hysterickou povahu?? HYSTERIE V RÁMCI PMS NENÍ POVAHA! To už tu bylo asi 20 x pak, když 1x nestačilo...Není to povaha, je to dočasný výkyv hormonů...Jsou to max 2 dny před periodou, končí obvykle už v den započetí krvácení, TRVÁ TO ASI 20 MIN, já jsem starší a už to mám asi jen 2x v roce a jedou je to pláč a podruhý vztek třeba... není to POVAHA.
Je to dočasně ZMĚNĚNÁ HLADINA HORMONŮ TRVAJÍCÍ ASI 2 h až max den v ZÁVISLOSTI NA HLADINĚ PŘIJATÝCH MINERÁLŮ JAKO NAPŘÍKLAD HOŘČÍKU...
A to už tu bylo...a recept pro holky, co si maj prej upéct, aby tu hysterii těch 20 min neměly a neměly ani ty křeče a ty projevy fyzický, ne jen ty psychický, ty tu byly taky - ten čoko-koláč s banánem a mandlema, nebo co to ta patlalka nám ženám doporučila na youtube...
Odvíjí se taky od toho, zda HYSTERKA = OSOBA ŽENSKÉHO POHLAVÍ, zda ta žena užívá nebo neužívá HA, tedy hormonální antikoncepci.
Ta ten dočasný několik hodin, nebo max dva dny trvající hormonální výkyv ovlivňuje - protože je to antikoncepce HORMONÁLNÍ, TO JE OD SLOVA HORMONY.
Bylo to tu 5x a stále to někdo bez BIOLOGICKÝHO VZDĚLÁNÍ NEDOKÁŽE POCHOPIT?
A že já nevím, proč jsem tu ztrátu práce nesla tragičteji a extrémně reagovala pláčem a vztekem chvíli a JAKÁ BYLA MOJE HLADINA HORMONŮ TEN DEN A PROČ JSEM SE KVŮLI TOMU TÝDNU NEVDALA A NEMÁM DÍTĚ A JSEM SAMA A PŘIŠLA JSEM O BYDLENÍ A MILOVANÝHO MUŽE?!
Já nemám MĚŘIČ HORMONŮ - JAKÁ BYLA HLADINA ESTROGENU A PROGESTERONU TEN DENA ZDA TO BYLY ZMAŘENÝ AMBICE A VZTEK, ŽE JSEM PŘIŠLA O PRÁCI V OBORU NEBO JEN PMS a jak bych to nesla třeba kdyby se to stalo týden poté a on do mě o tý práci ryl O TÝDEN POZDĚJI...
Jak mám vědět, jak bych reagovala o týden později, zda úplně klidně a jen řekla - jedem, bude jiná práce...nebo zda bych měla podobnou reakci i bez PMS.., asi jo, ale ne takovou, aby mě opustil muž, myslím...
A KLIDNÝ MILÝ dříve za soužití s bývalým snoubencem věčně asi v 99 % času pohodový ČLOVĚK, jako já, v posledních letech fakt obvykle klidná, klidný veselý šťastný člověk, co během práce BYL ZNAČNĚ NAD VĚCÍ, ŽE BYL ŠŤASTNÝ A MĚL KDE BYDLET A NA VÍNKU SI TAK MAX PROZPĚVOVAL NA AKCÍCH A PROZPĚVOVAL DOMA a uklízel a obvykle z práce chodil vesele, což by bývalý snoubenec potvrdil, obvykle KLIDNÝ ČLOVĚK JAKO JÁ, co někdy jen sarkasticky reagoval a i zlým jazykům se leda tak opile smál a přeháněl jen, JEN CHTĚL PROJEVIT SOUSTRAST A VYSVĚTLIT CHOVÁNÍ SLEČEN, CO MĚLY ASI PMDD, COŽ JE HORŠÍ NEŽ PMS - že mi jí bylo líto, že jí nějakej trotl vzal mezi chlapy na airsoft, když měla asi periodu a byla scéna a on se s ní rozešel.
Já měla PMS, co by se ani neprojevilo, pokud bych nepřišla o tu práci - bych si dala čokošku a byla fajn a vdala se, měla teď dítě, byt a vůbec sem nepsala.