AREX:
Tohle je řekl bych mnohem dlouhobější plán, jen nevím koho. Dost zajímavá ukázka a náhled.
https://www.csfd.cz/film/777506-no-safe-spaces/diskuze/ I když jen částečný.
To co se děje na internetech v současnosti je nová forma totality.
Lidé se stávají závislí na like a pozitivních komentářích, bojí se otevřeně pronášet své myšlenky. I já sám jsem se kolikrát přistihl že se držím dost zpátky. Protože být otevřený je velké riziko.
Nicméně nikdy jsem si na nic nehrál. Právě ty lži na těch seznamkách, ale vůbec při seznamování jsou problém. Ale to tu bylo i dříve, jen ne v takové míře. A Face to Face přeci jen je lhát mnohem náročnější a chce to větší skill.
A pak bývá problém, když vypadáš k neuvěření a spadáš do škatulky lhář i když říkáš pravdu. Protože druhá strana má nějaký strach že by to mohla být lež protože určité techniky právě používají lháři, jen narozdíl od té pravdy je často dopilují do řekněme lepší dokonalosti. A pak je právě ten problém jak to rozeznat.
Dnes je běžné že muži říkají a mluví o tom že hledají vztah, ale jde jim jen o to vrznout si. Ale protože vědí že na tohle ženy stále slyší tak to používají.
Svobodné matky můžou vyprávět.
AREX: Ty ty informace potřebuješ, bez toho je to jak ruská ruleta a nebo domluvený sňatek bez tvého vědomí.
Ale potřebuješ také umět ty informace správně vyhodnotit. A to už chce nějaký intelekt a zkušenosti.
Problém je že v tomhle nás začínají velice úspěšně nahrazovat technologie.