• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYA: Me treba hrozne triggeruje takova ta moda mladych prodavacu pojisteni, kteri nosi oblek, ale maji kalhoty nad kotniky. Vubec nechapu kde to vzniklo, proc to vzniklo a proc to cely neshori.

    Men's Sockless Suits and Cropped Trousers Summer Outfit Inspiration Lookbook #men #style #suits | Mens fashion summer, Business casual men, Cropped trousers men
    https://www.pinterest.nz/pin/25966135337260280/
    NYA
    NYA --- ---
    Všimli jste si, jak už nestíháme nikdo módu, co nosí mladí? Geronti :D
    A to jsme asi docela už chápavá nerigidní generace, tak oni najust začnou nosit věci, co byly na začátku devadesatek to úplně nejtrapnější a čemu se všichni smáli.
    Dostali nás :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: jezis ty ses debil. Sam si jdi strcit hlavu do kyble se studenou vodou. Tohle je takova diskuze na netu, kde se placa. Ja jsem to vubec neprezentovala jako nejaky fakt, ale jen jsem nasla a zminila, ze neco takovyho tam je /navic s nadsazkou, kterou zjevne nevidis/ a co to jsem uz nepsala, takze tvoje porozumneni textu je fakt mizerny. Dal jsem navic psala, ze se to ani nemusi vedet ted a ze se spoustu veci teprve odhaluje nebo zavrhuje a da se dohledat plno blbosti stejne jako se odkryvaji relevantni fakta.
    Takze klídek, tim to povazuju za vysvetleny a dal se k tomu vracet nehodlam. Myslim, ze vetsina to tak i pochopila, te tu fakt neobhajuju nejaky popvedecky clanky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: ani vysoka skola neni pojistkou, ze nebude clovek existenci prevratnyho objevu dokladat cestovkou. Jako fakt si placni maslo na kebuli. Vzdelavani pri matersky evidentne stoji za hovno.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: trendy no... Tak nekdo ma rad i vkusne obleceny lidi :), někomu je to jedno, nekdo nechce váguse nebo infantilne nebo moc vyzyvave oblecenou zenskou. Vec osobnich priorit :) taky to samozrejme hraje roli v seznamovani.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    GRANTORINO: no, ale tys neproverila, vid...
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: tak samozřejmě je i plno hovadin rozsirenych :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: ale ty pyramidy jsou neprokazamy a uz ten obskurni sulin co to razi uplne staci
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KULA: kontakt pls?
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: to ted nosi dcera 12 let, je to oblibeny, chce jeste jedny. Kdyz jsem ji rekla, ze si ma koupit delší, ze ji to nesedi, dostala jssm přednášku, ze tomu nerozumim, ted se to tak nosi :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: neučí :), ale za posledních dvacet let se objevilo neskutečný množství úplně nových poznatků, predmetu, zakladu staveb, plus na Troju taky nikdo nevěřil do konce 19.st nez si to vzal obchodnicek Schlieman jako konicka a vykopal ji... Některé pyramidy jsou prozkoumane az teď a velkolepa vystava v Narodnim muzeu taky ukazuje dalsi období. V historii je hodne nevysvetlenych a neobjevenych mist.
    Ja musim revidovat nektere poznatky z dvacet let starych ucebnic, ktere uz neplati, napriklad material Vestonicke venuse keramika nebo jeji stari posunute uz i na mozne 29000.pr.n.l. po vyzkumu pred deseti lety, uz tedy neplati drivejsi data... Paleoliticke jeskyne se objevuji i nove a, starsi, treba Indonesie, Sumatra.. Hodne se reviduje :)

    sorry za OT akademicke okenko, sanozrejme plati vzdy duveruj, ale proveruj, dvakrat :)! ..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KULA: FB tu službu teprve připravuje a když si vezmeš, kolik profilů nemá vyplněno ani "single / zadaná / coura", natož počet děcek, tak o užitku pochybuji :)
    KULA
    KULA --- ---
    Prý ráda říká jedno slovo.... Tímhle přístupem má určitě o zábavu postaráno :D

    a vůbec, nechápu, proč tinder ještě existuje když to má FB 1:1 s miliardou useru.
    AMANT
    AMANT --- ---
    JUTA: treba mel v zaloze zajimavou historku o tom, jak dopadli mezinarodne hledaneho teroristu Carlose (jel na tajnacku do Sudanu na operaci krecovych zil na, tadaaa, varlatech), no a uz jste v zajimavejsich castech tela. btw ten film je fakt dobrej, ale dlouhej, to vylozene pripadne na prvni rande nedoporucuju.
    TEKKANNE: ja dal unmatch uz u tech koralku..
    NYA: u tohohle stanku bych se naopak nakou dobu urcite zdrzel:D
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Jinak bych rekl, ze na eDarling se presouvaji maminy z Badoo. Aspon teda co v posledni dobe nabizi. Uz jsem tam zahledl i par osob z lide.cz... Po jeho zruseni.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEKKANNE: Jestli jsi loni ještě lovila… to jsi - na tinderu? - ještě ulovila někoho lepšího a rovnou jste stihli zasít, stačila na to tak krátká známost?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    KOUDY: K tem havlovkam by se hodily spis Martensky ;o) Jinak good.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: nějakej hodnej strejda koupí kalhoty až na kotníky a místo nich minisukni
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: tyhle havlovky bohuzel u mlade 20-30let generace posledni leta dost leti..taky to nechapu..:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: chudák holka, vypadá, že odrostla z kalhot a nestihla koupit nový ;)
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    GRANTORINO: Být kreativec je nějak oslňující? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam