• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    NYA
    NYA --- ---
    NOTFORYOU: jojo, já jsem si všimla, a tahle tvoje odpověď mi přišla úplně ok a že jsme si tím nedorozumění vyjasnili NOTFORYOU

    Teď si tady další na tom hřejou polívčičku, protože se bojí, že je ohroženo jejich domnělé právo na automaticky navařené teplé večeře. Tak jsem dost zvědavá, co se z toho ještě semele :)
    Jestli se třeba v rámci zachování tradičních hodnot dostaneme i k dobré tradici nevolnictví, která tu byla stovky let, tak proč by se na tom mělo něco měnit.
    Nebo (když už teda přemýšlíme v rozsahu tisíců let) jestli se dostaneme i k dobré tradici otroctví :)
    Nebo jestli si přece jenom neřekneme, že to rovnostářské uspořádání 21. století je vlastně dost fajn
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NOTFORYOU: asi to sem bouchnu ještě jednou. Zdá se mi, že si se zacyklil.

    "Nicméně já proti borcovi nic nemám. Já jen psala, že se ty role fakt nevylučujou. A sex pro sex není nic špatného :)

    U mne by to taky primárně bez uspokojivého sexu nešlo..."
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    NOTFORYOU: https://www.slovnik-synonym.cz/web.php/slovo/coura

    "Žena, která myslí přirozením, narozdíl od prostitutky souloží pro potěšení, ne pro peníze. Osoba provozující náhodné sexuální kontakty, neschopná udržet si dlouhodobý vztah. Často lže a přetváří se, aby dosáhla svého cíle (vyvrcholení)."

    Případně se s významem toho slova můžeš obrátit na akademickou obec:

    (hovorově, expresivně, hanlivě) promiskuitní nebo jinak nepořádná žena


    Nesedí tam něco?
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    PISISKVOR: děkuji


    GRANTORINO:
    77WHITE:
    NYA: Já nikomu nic nenutím, žádné předurčené role. Podle mě je stejně špatné nutit někomu genderovou vyváženost podobně jako omezovat možnosti žít roli druhého pohlaví.

    Každému co jeho jest! Mě má mužská role naštěstí vyhovuje. Vím velmi dobře, jak je těžké žít s mojí dominancí, proto k tomu žádnou ženu nenutím.

    Jeden z mých nejbližších přátel to má doma zase naprosto opačně. A žije spokojený život proto, že mu to vyhovuje.

    Je možné, že můj pohled jednou nějaká žena obrátí naruby. Ale zatím to mám takto.

    Pro mě je sex velmi zásadní substancí života, víc než pro mnoho ostatních v mém okolí (a nepopírám že vyhledávám ne úplně tradiční pojetí) a proto bych to do případného inzerátu napsal na počátek. A nejlépe 2x.

    Pokud vás to uráží, asi nejste moje cílová skupina :-D

    Ale urážet ženy, pro které je sex pudovou a esenciální záležitostí, že je to jen pro podřadné coury co pracují ve fabrice a nemají ambice?
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    PISISKVOR: Nevím, jestli nechápeš kontext a je mi to jedno. A děkuju ti za otcovskou radu, že holka, která hned vleze s klukem do postele, je v pořádku. Úplný jeptišky. Kde jsem mohl být, kdybys mi to vysvětlil dřív...
    NYA
    NYA --- ---
    PISISKVOR: řeči o biologický předurčenosti jsou úplná pomylenost, to napíšu kdykoliv znovu. Možná mu to holky ze šroubárny nepověděly, tak mu to poví tady nyxačky. Za sebe nevidím problém:)
    Jeho osobní volby a preference nijak nehodnotím.
    Trochu sis promíchala reakce na jeho "obecný tvrzení" a jeho osobní volby.
    Ale dost cením schopnost vidět na člověku to dobré:)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PISISKVOR: ne, jen ze kecy o predurceni roli pohlavim sou … no, kecy:) nemusime to nijak vic rozmazavat.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PISISKVOR: no trošku skoč na začátek... Začalo to trochu jinak než píšeš. Kontext, do kterého skočil byl o jiným.
    Říct, že každýmu jde hlavně o TO, bylo zjednodušující, i když potom to vztahnul hlavně na sebe, ale myslím, že to všichni pochopili.

    Stejně jako tvrdit, že ženská z fabriky je vyzrálejší osobností, protože vlastně nevím proč :D....? Proč, že je vyzrálejší? A mohla bych ji vidět?

    Zbytek se spíš odvíjel od toho, co tady píše o rozvržení rolí, protože na to existují různé teorie, takže to už se dostáváme právě k tomu zmiňovanému gender studies. Zjednodušování.

    Nicméně já proti borcovi nic nemám. Já jen psala, že se ty role fakt nevylučujou. A sex pro sex není nic špatného :)

    U mne by to taky primárně bez uspokojivého sexu nešlo...
    Akorát tam mám i to další.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    tahle diskuze ma bud nejaky kontext, ktery neznam, jako treba nejake nevyrizene ucty z minulosti s ID Notforyou, o kterych nevim, nebo mne neco zasadniho unika. vysvetli mi to nekdo?
    co ctu - borec zde ve strucnosti napise, ze ve vztahu mu jde primarne o sex, a rodinu ze zakladat nechce, protoze rodicovstvi ho vubec neoslovuje. strucne a fer sdeleni, ktere v pripadne internetove seznamce vystihuje to hlavni v par slovech. to hlavni v pripadnym diagramu, kam se chci na zacatku vztahu (presneji pred jeho zacatkem) posunout dal (a nerikejte, ze ne - kazdy ma hned na zacatku nejakou predstavu, jestli chce pouze uspokojit aktualni potreby nebo pestovat neco trvalejsiho a dlouhodobejsiho).
    a co vy na to? tepete ho, v podstate ho mezi radky oznacite za primitiva, ktery hleda "kurvicky" a "chodici vaginy", oznacite ho za blbce a spatnyho rodice, protoze si nechce hrat s detmi, a ze je nevyzralej, protoze jim nechce vymenovat plinky. a jeste se to stoci ke genderu, ze mit deti neni ani zenska povinnost!!! tpc to me poser teda. pritom on se imho jen vymezil ("neni to muzska povinnost") pote, co jste do nej klovali jaky je kreten, ze nechce decka.
    jakoze coze?:D normalne se smeju.
    TRAILER: ctu spravne, ze zena, ktera stoji jen o sex, a nema problem to otevrene a jasne komunikovat, je kurvicka a chodici vagina? to jako opravdu?
    tak existuji lide, kteri o vztah nestoji, to by bylo dobry brat v potaz. a zaroven to, ze o vztah nestoji, neznamena, ze chteji prozit zivot v celibatu. porad ti to prijde divny? ne vsichni potrebujeme toho druheho do paru, spousta z nas si vystaci sami se sebou. a ti, co nepotrebuji toho druheho do paru, zkratka nechteji ztracet cas namluvami. co je na tom divnyho?

    to, co pise NOTFORYOU, mne prijde jasny a srozumitelny, kdybych byla singl a po nekom se divala, tak tohle otevrene pojmenovani vlastnich potreb me urcite oslovi a budu chti jit hloubeji, nevidim na tom nic sprosteho nebo blbeho (jsem stastne vdana, ale v singl dobach jsem mela stejne priority jako on). naopak je to od nej cestne, nebude svym jednanim generovat zbytecne zlomena srdecka a posramocena sebevedomi. a nakonec z toho muze vzniknout i neco dlouhodobeho, seriozniho, kde dva naplnuji navzajem sve konkr. potreby, aniz by se u toho svazovali - nemusi nutne jit o nejake kurveni (ostatne, co je "kurveni"?). co je na tom?
    77WHITE: proc by si nekdo, kdo deti primarne vubec nechce, mel dokazat "hrat se svyma detma"? nekteri lide deti proste opravdu nechteji, to je podle tebe spatne? v podstate rikas, ze kdo deti nechce, je spatny rodic. wtf? naopak to, ze dokaze zmapovat svoje moznosti a potreby je skvely. co je na tom divnyho?
    NOTFORYOU: ja ti fandim, nenech se zdeptat, narazils akorat na nejakou divnou skvadru tady
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    TRAILER: já se do partnerství taky nehodím, takže cajk :-)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MAKROUSEK: :D!! Jo!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GRANTORINO: Ano! V kazdem se pere princip muzsky s principem japonskych animovanych filmu!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    No, že vám do toho skáču, mne v tomhle ohledu nejvíc oslovuje Jungova myšlenka Anime a Animus. Tedy každá žena i muž v sobě mají princip ženský i mužský v různém poměru.
    Jde o to, jak to kdo vybalancuje a aby si to uvědomoval.

    Tady si narychlo vypůjčim z článku, na první googleni
    (některé části jsou pritazene za vlasy, ale v zásadě to tam popsané je)


    "Podle C.G. Junga je smyslem života individuace jedince a plné rozvinutí jeho potenciálu, který je předurčen jeho tzv. “bytostným Já“. Ať už se držíme představ Junga, nebo se budeme inspirovat jinými mysliteli či naukami, přijde mi, že vždy dojdeme k témuž závěru, tedy, že smyslem života je nalezení a pochopení našeho individuálního předurčení a následné zvědomění a integrace pokud možno všech složek naší osobnosti, které jsou mnohdy velmi protichůdné. Ono propojení protikladů – coniunctio oppositorum a spojení mužského a ženského principu v jeden úplný a smysluplný celek –hieros gamos, je potom skutečným naplněním života. Smyslem života tedy není nalezení jednostranné dokonalosti jedné životní složky, ale úplnost života ve všech jeho barvách."

    Mužský a ženský princip a jejich zdánlivá proměna
    https://www.bebalanced.cz/muzsky-a-zensky-princip-a-jejich-zdanliva-promena/

    Takže z mého pohledu se nevylučuje být v posteli coura a zároveň dobrá matka, slušná ve společnosti a ani střídání rolí v dělbě práce podle aktuální potřeby. Muž může klidně prebalovat dítě a nijak tím neztrácí. Žena může sekat dřevo a je to ok. Naopak, čím více možností, tím flexibilnější v páru, tím jednodušší řešení různých situací a tím spokojenější vztah :)
    NYA
    NYA --- ---
    NOTFORYOU: jasně, to je tvoje osobní věc.
    S genderem to nijak nesouvisí, rodičovství je věc volby - není ani "ženská povinnost" mít děti.
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    NOTFORYOU: Ale to víš, že jich běhá po světě hodně. Problém cour je jen ten, že nejsou dobrý do života nebo partnerství.
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    A mimochodem. Vyprat si umím sám, vařit umím taky docela obstojně. Jsem soběstačný jedinec a nepotřebuji žádnou hospodyňku. Materiálně se umím postarat a to i přes to, že jsem kdysi pracoval ve fabrice a nemám podle měřítek nyxu schopnost se prosadit.

    Asi máte všichni pravdu a hledám jen tu zkaženou neslušnou a velmi zvrhlou couru. Taky určitě po světě běhá...
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    NYA: No nazvat se do dá mnoha způsoby. Nevyzrálost je jeden z nich. Ale zcela zásadní je, že tak skončit nechci. Tedy netoužím tímto směrem dozrát.
    Rodina mi nic neříká a jsem natolik zodpovědný, že do toho nepůjdu. Netuším proč bych měl komukoli vyměňovat plínky? To není žádná mužská povinnost mít děti.
    NYA
    NYA --- ---
    NOTFORYOU: promiň, to je přece úplnej bullshit.
    Žena má biologicky jasné, že odnosi a porodí dítě a že ho bude kojit.
    Ale vyměnit plinku, vykoupat dítě, povozit ho v kočárku nebo stavět si s ním kostky, na to žádná biologická předurčenost není a je normální, aby se na tom podíleli oba rodiče.
    Pokud to nějak otec nezvládá, není to o biologii, ale o psychický nevyzrálosti.
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    77WHITE: Nejsem, děti nechci. Nehraji si na někoho, kdo nejsem.

    PALEONTOLOG: To máš ze své hlavy? Takových je tam hodně, ale možná ani ne většina. Pokud nechceš spadnout do soukolí kariérního žebříčku, tak je to docela dobrá cesta.

    V době kdy jsem dělal v té fabrice, jsem tam potkal dobrou partu, kde nás bylo 6. Z toho 4VŠ Dva z nich včetně mě ji tedy právě studovali, dva nedávno dokončili.

    Přes zimu jsme makali a v létě jsme si užívali a cestovali. Někteří to tak dělají doteď. Já se tedy jak ty říkáš "prosadil" ale určitě nehodlám u toho zůstat. Změna je změna. A nemám problém jít zase na zimu dělat do fabriky.

    TRAILER: Já se za to nestydím. Asi nehledám slušné holky, ale ty hodně zkažené :-)
    TRAILER
    TRAILER --- ---
    NOTFORYOU: Slušná holka s tebou do postele hned nevleze, to k tomu pojmenovávání. Není snadný najít někoho, s kým to klape po všech stránkách. Člověk musí začít obvykle sám u sebe, pokud je v pořádku, najde dříve nebo později i stejně kvalitního partnera/ku. Pokud je to prase, co myslí jen na píchání, pak potká to samý jen s opačnými genitáliemi.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NOTFORYOU: ne on ve fabrice dělá ten, komu nic jiného nezbude.

    NOTFORYOU: možná, že pracovní pozice nevypovídá o intelektu, ale o schopnosti prosadit se toho říká hodně.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    NOTFORYOU: jo, dite asi neporodis. Ale jestli nedokazes drzet v ruce panev, uklidit pradlo nebo si nedejboze hrat se svyma detma, tak to neni protoze ses chlap, ale protoze ses ignorant/blbec/spatnej rodic.
    NOTFORYOU
    NOTFORYOU --- ---
    TRAILER: Jak to kdo pojmenuje je asi jedno, tohle je pro ženy dost urážlivé pojmenování, nemyslíš? jen kvůli tomu že mají rádi sex? Takto to fungovalo ve středověku.

    Mám rád jasno v tom co vyžaduji a v tom co hledám. Sex a jeho potřeba je pro mou osobu velmi důležitá. potkal jsem mnoho žen, které byli intelektuálně na úrovni, jinak jsme si naprosto rozuměli, ale pak když došlo na sex, tak to byli dva naprosto odlišné světy. Zjišťovat kompatibilitu v opačném gardu mi přijde mnohem rychlejší a jednodušší :-)

    Dostat do postele holčinu co se mi líbí je mnohem snazší než najít v reálu takovou se kterou by klapal ten zbytek (a to oboustranně)



    NYA: Prostě každé pohlaví je v životě k něčemu biologicky primárně předurčeno (má lepší dispozice). Je divné se chovat jako že to tak není. To ale neznamená že ženám (nebo mužům) upírám tu druhou roli. Nic mi do toho není, jen se mě to netýká.

    Jsem si vědom svých limitů. I když se budu stavět na hlavu pravděpodobně nikdy neporodím dítě, nemám buňky na rodinné aktivity a starání se o potomky.

    Tedy jsem pro genderovou rovnost tam, kde to je srovnatelné, ale jinak mi to připadá velmi zvrácené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam