• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    NYA
    NYA --- ---
    BAAL: jasný chápu. já si myslím, že hodně dělá i sešlost chlastem. ale to je vlastně pořád o té životosprávě..
    NYA
    NYA --- ---
    NELLAS: haha, no mám pocit, že kromě svých uzavřených nyxích bublin jdu na téhle síti už x let nějakým jiným směrem, než místní mainstrem :))

    jen co se vyštrachám z covidu, budu muset hodit nějaký testovací ism, jestli to je fakt :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYA: Jak rikas, necht si kdokoli nosi cokoli, jen jsem chtel potvrdit pozorovani ze kolem 40let muzou 2 lide vypadat velmi ruzne podle urovne pece, kterou venuji sve schrance, nebylo to mineno jako jakakoli urazka, ci to nemelo jakoli naznacovat jakoukoli moji preferenci ohledne vzhledu, rasy ci vyznani
    NYA
    NYA --- ---
    BAAL: jo takhle, tak to (zatím,) nemám.
    Na druhou stranu, když si si ty barvy pokrývat po celé délce barvou, tak proč u toho imitovat barvu vlasů, když těch možností je hodně pestřejší, že. Stejnou úvahu mám i u makeupu, některé ženy mají celý obličej natřený barvou, a tou mají .. namalovaný obyč obličej. Škoda, že trendy nejsou dost kreativní a nekomformní na to, aby tou barvou rovnou namalovaly nějaký umění... i když některé ženy to už kolem očí realizujou, a to fakt smekám

    (pardon za OT, ale oživeníčko mě dost zaujalo. za mě teda ať si každej dá na vlasy, co chce)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYA: Malo chodíš na nyx, krátké vlasy jsou ten nejhorší hřích, kterého se můžeš dopustit :D
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NYA: potvrzuji poznatek a jen se utvrdila v tom, ze ani po třicítce se nepřestanu hybat.
    Take jsem se podivovala nad tim, jak je mozne, ze dva jedinci stejneho veku dokáží vypadat, jak kdyby mezi nimi byl dvacet let rozdíl. Ale krom fyzicky tam jsou i jine aspekty. Muj kamarad byl treba šedivý cca od 25 let úplně a to životním stylem neovlivnis. No a taky jsem zjistila, ze si tam muži radi dávají fotky treba deset let staré.
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    NYA: pani mivala delsi vlasy.. moc krasne
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYA: To je takovy termin z mistniho auditka vegeta naroda v zasade jde o takovy ten cesky vesnicky styl, kdy nekterym damam prijde jako dobry napad si krom kratkych vlasu poridit svitivou barvu:-)
    NYA
    NYA --- ---
    BAAL: haha, jak jsem to napsala, tak jsem čekala, kdo mi napíše, že ta dělící linie byla mezi fake a skutečnýma profilama :)) Tak jsem ráda, že moje pozorování potvrzuješ.

    Ale pozor, vlasy nakrátko mám teda taky, na pulce hlavy fakt hodně nakrátko:) Je mi jasný, že krásný dlouhý vlasy jsou.. krásný. Ale jestli je ženská hezká, to přímo neurčuje, ne?

    A co je to "oživeníčko"??
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Ale jen proto, že fialovou nemám ráda...
    BAAL
    BAAL --- ---
    NELLAS: Videl jsem te v sobotu a zatim zadnej fialovej jezek, takze asi cajk:/)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BAAL: Teď jsem na vážkách, do které skupiny se zařadit :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYA: Je to tak, mam podobny vekovy zaber a docela dost se to tam lame. Mezi hezkyma zenskyma a tetkama s vlasama na kratko a ozivenickem:/)
    FRIENDSHIPPOWER
    FRIENDSHIPPOWER --- ---
    el guerro, vic ti nereknu :)
    NYA
    NYA --- ---
    Já už na tinderu nejsem docela dlouho, nepřinesl mi žádný výsledky.
    Ale byl mi hodně užitečnej v tom (doufám, že jsem to sem už nepsala), že jsem si prohlídla fotky velkyho vzorku lidí kolem 40 let.

    A všimla jsem si dost zásadní věci - že u lidí přes 40 byla jasná dělící linie v tom, jakým způsobem stárnou. A klíč k tomu rozdílu bylo, jestli tam mají ty fotky z posiloven, z kola, z treku na horách, horolezci, a další tyhle opakující se stereotypy. Nebo pak typku s fotkou s pullitrem piva, u nějaký památky z dovolený, s psíčkem svojí sestry a tak..

    A pro mě to byl rozhodující aha moment, že sport je fakt důležitej pro to, jak rychle lidi stárnou, a došlo mi, že teď je ten čas, kdy si můžu rozmyslet, jestli chci v 70 jezdit na kole a na běžkách, nebo se plouzit o holich do schodů.

    Tak jsem si před trema rokama dala dlouhodobý předsevzetí, že než mi bude 40, tak že začnu sportovat, a udržím to i do 50, 60, 70, a kam to půjde.
    Začala jsem pomalu, protože nejdřív jsem si musela opravit schránku zhuntovanou mateřstvím, aby to vůbec šlo, ale postupně se do toho dostávám, pridavam další aktivity a aktuálně je sport vlastně moje největší hobby.

    Takže za mě tinder dobrý, i když mi neprivedl do života zadnyho borce, jak jsem na zacatku myslela .. ale dal mi podnět, jak zlepšit kvalitu myho života na hodně let dopředu :)


    // omlouvám se za to terrible použití diakritiky, je to podle toho, jestli autocorrect v mobilu slovo umí, nebo neumí ..
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MICHELLEDANIELS: souhlasím s tebou, obzvlášť v té druhé půlce.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    VICTO_REA: jak v realu, tak na netu me vzdy zuajme někdo s kym se zasměju. Rozhodně nepotřebuji vedet na jake urovni se vidi, čím jezdí nebo jak bydlí (protoze nejaky životní standart od určitého věku ocekavam automaticky)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NAVARA: zlatokopectví vnímám jako jeden z mechanismů ředění sociálních vrstev :-)
    VICTO_REA: já myslím, že to je pokaždý jiná skupina mužů, ci to mávaj si nestěžujou, stěžujou si jen ti, co mávat nemají čím :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    VICTO_REA: Jasne, na to muzu kontrovat fotkama z porodnice od bab:-) Ale to nejsou ty lidi se kteryma se matchnes a nejsou tedy soucast popisovaneho.
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NAVARA: když má týpek jedinou fotku na profilu, kde má odstřiženou hlavu manželky a dítěte nebo si fotí ism a v pozadí má rodinou fotku metr na metr, tak to dopředu zavání průšvihem jako prase. Já v tom vidím něco jako nevědomé sdělení.

    Pánskou volenku do diskuze na téma patriarchátu zdvořile odmítám:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam