• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    PALEONTOLOG: Asi jo, protože psala, že doposud je v tom bližším centru s výhledem do ulice i zahrady v prostornym 1+1 za 12 tis. se všim všudy.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ACKO: normálně na tvoje hlody nereaguju, ale od loňska bydlím v 2kk 50m2 v suterénu za 17,5k vč. záloh. když jsem sháněl, našel jsem kousek odsud 2kk v paneláku za 14,5k, ale bez energií, jen to nevyšlo. možná mám jen šarm a dobře kouřím, ale jde to v pohodě, když nebudeš v bližším centru. reborna nepochybně dobře kouří taky.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    RENA_SULIROVA:

Tak! Inspirovala jsem se u holčin, který minule takhle nějak podobně oblečený běhaly vytableťený po Roxy a GARDERÓBU na LIR mám skoro nachystanou!
    Vdavky zárukou.

Jen aby ještě byly lístky!!

DIVA
    DIVA --- ---
    Tvl. Hrnecku dost.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: No já myslím, že LIR plnej potenciálních mnohdy dosud nedětnatých ženichů i bez použití seznamky, je potenciální investicí a nový skate botky, když se mi jedny starší prodřely, jsou OK.

A když už nemám obědový krabičky s jídlem z práce a celej leden jsem nakupovala jídlo, doma vyvářela a myla nádobí a hrozí zase exém, že dojít si do restaurace je taky OK. A plavání a vířivka taky. Na to má snad člověk po 13 letech práce po VŠ celkem a naposledy po 3 letech soustavný práce doteď, snad nárok, se trochu zregenerovat.

A nákup sexy prádla beru také jako dobrou investici.

Tak doufám, že se brzy vdám!

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ACKO: Jenže já právě hledám skoro něco jako tu vybydlenou garsonku, víš.

To, že budu muset obětovat část oblečení, který mi dočasně není, i když pak třeba zase bude, už jsme tu řešili.

A dá se sehnat i garsonka s vybavením typu: postýlka, prádelníček, stoleček na ntb a dokumenty, dvě starý skříně, sporáček, minilednička, stará pračka, za kterou si můžu dát novou, co mi nesežere jemný prádlo.

Jen nevím, kam dám kolo, když to nemá ani sklep a předsíňka je malá s těmi skříněmi.

Asi ho budu muset pohodit bezdomovcům, ale tam by hrozilo, že si to kolo vezme ta nezaměstnaná Rusanda, co se místo mě celý léto povalovala u bazénu a ve vířivce a já to sponzorovala z mých daní a sociálního, zatímco já jsem tři léta hákovala.

Tak to ne!

Kolo tý fuchtli s těma umělejma chrounama, obočím, řasama, kachní napíchanou hubou i umělejma drápama, zmalovaný jak Marfuša s těma plavkama jak pro kurvu, nedam teda!

Aby na tom jezdila, někoho místo mě na tom sbalila, nějakýho Rusa nebo toho Španěláka uřvanýho, co mě tak sral jak kdysi na jednom pracovišti, tak i jinej v tramvaji a pak se nám to tu pářilo! To teda ne!

Si kup vlastní kolo Marfušo líná!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Vždyť jo. Když vyberu na tu provizi, vratnou kauci a první tři nájmy se spotřebou, tj. cca 2 x 13 tis. + 3 x 16 tis. = plus mímus autobus 80 tis., tak mi nezbyde na účtu více jak 200 tis. Tedy na tom běžnym. Stavebko a penzijko se prej nebude počítat.
    ACKO
    ACKO --- ---
    RENA_SULIROVA: to zase předvádíš jak jsi mimo realitu, za tuhle cenu v Praze už neseženeš ani vybydlenou garsonku
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7: Vždyť jo. Když vyberu na tu provizi, vratnou kauci a první tři nájmy se spotřebou, tj. cca 5 x 16 tis. = 90 tis., tak mi nezbyde na účtu více jak 200 tis.
    KULA
    KULA --- ---
    A teď, když si střízlivá, připadáš si v kondici a nebo sem tam nějaká ta mánie?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    ACKO:

[RENA_SULIROVA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]

+ taky to bylo nějaký psycho v opilosti, kdy jsem tehdy v roce 2020 řešila, jestli budu mít kde bydlet, po tom zdrogování a znásilnění přes nyx, jak jsem tehdy přišla o práci.
    Prostě jsem opilá někde byla divná, uznávám.

Momentálně bylo hodnocení mý osobnosti v práci tak nějak:

Pohodová, problémy řešící s nadhledem, vnášící potřebný smysl pro humor, aktivní, jen v počátcích trochu nesamostatná, po letech samostatná.

Pochybuju, že by celou laborku a fabriku svěřily do rukou člověku s nějakou poruchou osobnosti.

A že občas někam vyrážím a tam piju víno, věděli.

Ale jak se tam chovám ne.

Ale já se poslední léta už chovala líp, truchlím po něm už jen občas.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NEI: Myšlenka dne :)
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: To asi nepůjde.

Na poruchu vypadající jsem byla jen v opilosti a bylo to asi před 5 lety, v době, kdy jsem truchlila po ztrátě snoubence.

Bylo to i v jednom francouzskym filmu -

Otec ženy tam vysvětloval muži, kterej jí opustil:

,,Ona NENÍ BLÁZEN, ONA TRUCHLÍ!

Truchlí, protože ji opustil muž jejího života, kterého milovala a na kterého spoléhala!"

U ní to bylo, že si rok nemyla vlasy a chovala se jak blázen.

Bylo to proto, že on jí nějak, než ji opustil, myl vlasy, nebo tak nějak.

U mě to bylo, že jsem ho chtěla zpět nebo nějakýho muže, co ho nahradí.

A on byl Čech a nekuřák.

Byla jsem potom tředa někde opilá zlá na lidi porušující protikuřáckej zákon.

Nebo když mě, když jsem to při chystání se na akci, kde jsem si chtěla najít manžela, přehnala se sex appealem a pak mě zvali nějaký dva cizinci do hotelu...

...tak jak mě urazili,

...tak to pak ode mě schytali dva cizinci na úplně jiný akci, v mý opilosti, že jsem byla nějaká nevrlá a zlá.
    ACKO
    ACKO --- ---
    RENA_SULIROVA: Ne, někdo takhle psychicky rozsekanej a nevyrovnanej má nulový předpoklady vychovávat dítě. Pro výchovu dítěte potřebuješ především jednu kvalitu: velkou psychickou odolnost, abys dokázala čelit situacím, na který nejsi připravena a o kterých jsi neměla ani tušení, že by taky mohly nastat.
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    Někteří z nás tu nebyli v éře Reborny, tak bys nám mohla popsat, co se jí to stalo?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: tomu rikam na miru usitej konstruktivni navrh!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: Protože já při tom rozhovoru myslela, že mě chtěj vyhodit. Protože jsem mluvila jen s jednou z nich, ne s oběma, co to navrhly.

A vůbec jsem nepochopila, že mě chtěj jen personální překopat tu pracovní smlouvu, aby mohly dát zase jen dobu určitou. A že starší kolegyně si mě chce nechat. Protože jsem to perfektně dělala.

No jsme slepice a nedohodly jsme se.
    NEI
    NEI --- ---
    RENA_SULIROVA: Jestli jsi tolik na peníze, mohla bys zkusit si nechat udělat psychiatrickou diagnostiku a na základě toho si zažádat o invalidní důchod.
    Mohly by z toho být pěkný penízky a dostalo by se ti konečně adekvátní péče a léčby.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    reborně snad jenom reborna, ten při delším hysteráku neumře hlady.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI: Jenže oni je dostanou i zaměstnaný chlapi, co maj byt a auto nebo co maj auto, protože si to obhájili, jako že to potřebujou, aby se dostali do práce!

A já, odloučená žena sama v nájemním bytě, která mám jen starší kolo a lítačku a byt žádnej a auto žádný, bych ostrouhala a to i teď, když jsem nezaměstnaná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam