VERSONNENHEIT: ,, To vůbec není tvým vzhledem a postavou, že máš problém najít chlapa k založení rodiny. Tvůj problém je porouchaná psychika. Proto nemůžeš najít chlapa."
A kterej muj příspěvek tedy poukazuje na tu porouchanou psychiku? A jak by se o něm vlastně ti muži, co někde potkávám a na dálku vidím, mohli dozvědět?
Já jsem si tu na svůj vzhled ani postavu nestěžovala, i když, když jsem byla hubenější měla standardní postavu 170 cm, 62 kg, 97-70-97 cm, tak si myslím, že můj vzhled padl do vkusu skoro všem, zatímco teď už si nemůžu vybrat úplně každýho, jsou muži, který maj rádi vyloženě hubený holky a pak to ani moje velký kozy nezachráněj, velkej kulatej zadek se nelíbí každýmu, ale držme se meritu věci:
Tak když vezmeme můj kontakt s muži třeba za poslední rok:
Tak představ si takový běžný drum and bass, psytrance a tchnopárty:
Tak na psytrancu jsou spíš starší známí, většina z nich jsou ženatý a maj děti. Když zašel někdo novej, tak to třeba naposled skončilo vizitkou na jednoho HW koordinátora v mý kabelce, ale nezavolala jsem mu, nebyl úplně muj typ.
Tak vezměme třeba drum and bass a technopárty.
Tak jak jsem psala, pár kluků mi letmo chválilo vzhled nebo postavu, prostě jen tak.
Pak slovní kontakt byl zejména s cizinci:
Jeden Španěl mi řekl: ,,You look amazing!" Jako že vypadám úžasně. No moc milé, ale co já jako s tim.
Pak jeden Němec mi řekl, že mám nejhezčí zadek, jakej kdy viděl. No chápu, že muj zadek už dorostl takových rozměrů, že je to spíš pro německé fajnšmekry, než pro mladý český kluky, tak jsem se usmála, ale co já s tím.
Pak jsem jinde chvíli kecala s jedním Angličanem. Ten mi po hodině rozhovoru celkem na úrovni řekl, že by chtěl, abych si mu sedla na obličej. Tak jsem se usmála, abych neurazila a odešla.
Pak v Roxy přišel Francouz a s tím jsem tedy kecala, chválil mi francouzštinu. Jako chvíli jsem se zabavila, ale co z toho....