• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Nojono, co se dá dělat, asi nám nejsou souzeny, měli jsme tu celej den návštěvu, tak jsme se oddávali reálnému nošení a nějak nestihli to virtuální :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: tak ty černobílé, nebo spíéš modrobílé knírky byly pryč během tří minut .)) a ty co mám já ty šedé byly prý pryč ještě rychleji, a je jen pár kusů, asi tak tři nebo tak.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: Tak prý to není hedvábí, ale bílé repreve a velmi tmavě modrá bavlna:-D tak můžeš zítra v 11 číhat ;-) chce to ale rychle platit, takže mít registraci s být přihlášená nejlépe. Všichni co je zkoušeli potvrzují, že jsou extra ňuňu. Což ty moje se stejnou vazbou a asi stejným složením teda jsou.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: tak v tom případě jo no. původně jsem teda měla v plánu si ty repreve knírky koupit a po vyzkoušení třeba po týdnu dvou je poslat dál, ale vypadá to, že plán nevyšel :D koupila bych ty hedvábné asi místo toho, ale i když nám mladej už téměř neblinká, tak v létě už třeba bude chodit trochu po svých a bude mít botičky a taky potřebujem odolnější šátek.
    už se na příští léto těším, hledím s optimismem k tomu, že bude taky pronošené :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Dík, my chceme vyloženě to repreve prostě proto, že jsme lenoši líní, a chceme co nejsnazší údržbu. Malá neustále ublinkává, chceme něco, co nám nebude líto často prát stylem "hodit do pračky a neřešit"- Hedvábí se trochu bojím :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: Zítra v 11 hodin vychází knírky v ještě úžasnější a krásnější barevné kombinaci, jestli máš fb tak k nim mrkni, na eshopu to bude až zítra. Budou s hedvábím.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PETPET: to je klokan, chtěla jsem aby na fotku byly víc vidět obě strany šátku ;) a překvapilo mě, že to byl docela pohodlné, byly šátky kdy mi to bylo nepohodlné už když měl syn pět kilo, teď má skoro devět. nosím v knírcích i v jednovrstvě, ale spíš abych to otestovala, jinak mi celkově víc vyhovuje, když má miminko roztažené pruhy přes zadek, netáhne to pak jen za ramena, ale víc se ta hmotnost rozloží, a to uvítám ať dítě váží kolik chce.
    PETPET
    PETPET --- ---
    AOTEAROA: nadhera! Moc vam to vsem trem slusi!
    Co to mas za uvaz? To neni KsK, ne?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Jojo, dobrý, už jsem sama naběhla na jejich stránky a zjistila, že už mají jen RS, byla jsem zachráněna :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: neměj obav, je to velmi limitovaná edice, byla jen velikost 6 a přibližně 10 minut poté, co to dali na eshop, už nebyl žádný skladem.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Já si tě asi bloknu, tohle jsem neměla vidět :D Intenzivně s mužem právě uvažujem o dalším šátku s repreve, ale taky nás zatím moc nebraly ty vzory. Tenhle je super. Sakryš.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: Jste s muzem proste skveli...! A gratuluju k lokalni skupince...!
    TABO
    TABO --- ---
    AOTEAROA: a ktera je vase lokalita? :) mam pocit, ze jsme pobliz.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    a pak nám ještě přišlo něco extrémně ňuňavého... velmi limitovaná edice knírků Moisha s tou nejkvalitnější a nejmazlivější nadýchanou giza bavlnou a navíc v úžasně nadýchané a nosné triweave vazbě. podle mě je Moisha nejkvalitnější česká značka! akorát většina těch vzorů, co letos vydávali, mě moc nenadchla. mají ale velmi kvalitní příze a vazby a jejich šátky jsou prostě pecka. kromě bavlny je v těchto knírcích ještě repreve (recyklované petlahve do umělého vlákna), ale umělinu byste v nich fakt nehádali. na pohled vás možná nezaujmou, ale na dotek!
    8,5kilového syna v nich v pohodě nosím v jednovrstvém KSK a je to pohodlné. (samozřejmě ve dvouvrstvě to bude vždycky pohodlnější). muž říkal, že to je nejlepší šátek, co měl kdy na sobě. což souhlasí :D Omnifery jsem mu nepůjčila :D

    a navrch jsem dnes založila lokální nosící skupinu na fb, tak už je to asi vážný. snad bude brzy sraz, jsme tu s kámoškou dvě šátkovací maniačky a šíříme evangelium co to jde :))

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    chlap je šťastnej :) má konečně svůj vlastní šátek ve velikosti 7, která mu vydrží už nafurt :) doufáme, že si budeme užívat nošení ještě příští léto :) (jednak aby dítě chtělo a druhak abychom ho unesli :D)

    VEROOKA
    VEROOKA --- ---
    Nechcete se prosím někdo zbavit ergo nosítka? Vzhled není úplně rozhodující, jde mi o funkci .... Šátky mám, ale synovi je rok, je chodec a k tomu ještě druhé dítě.... Takže už se mi nechce vázat a vydávat po 10 minutách....
    KAI
    KAI --- ---
    POZITRON: mrkni jeste na aloe slings, taky maji moc hezky designy! :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    AOTEAROA: Tri hodiny mi nepripadaj nejak extra dlouho. Ja mam teda asi uplnou nahodou fakt dobrej satek nebo to muze bejt jeste tisickrat lepsi, protoze jsem nosila i cely dny a pri dobrym uvazu a uvazani me nebolelo nic ani s dvanactikilovou. Ale je to hrozne moc o zvyku. Starsi jsem nosila porad a mohla jsem porad. Mladsi nechce, takze ji vemu obcas. Ted jsem ji nechala spat na zadech v Manduce a vecer me z toho bolela hlava :-(
    Pritom jsem takhle zvladala nosit i batole a mimino naraz, ale to na/ve mne postupne rostly...
    (Satek mam bavlnenej Vatanai Orkney.)
    A teda Manduca me moc neoslovila. Ja ji mam od kamosky i s kocarem a vybavou, takze jsem to tenkrat neresila a pak v ni nosil stejne jenom obcas muz. Ale ted na to druhy dite, ktery nechce do satku, ji pouzivam a nic moc. Na brise je mi uplne nepohodlna, na zadech to jde.
    Nekdo tu psal, ze Tula je hodne v bazarech, tak ji mozna jeste koupim.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERCA_ZABA: ještě můžete místo uzlů dát kroužek, je to jednoduché. Používám na šátky, co jsou mi trochu krátké, nebo když nechci aby mě vzadu tlačil uzel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam