• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    KAI
    KAI --- ---
    LENZIE: díky :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KAI: 14 měsíců, on je taková dlouhá hubená žížala (moc s mužem netušíme, čí gen se k nám zatoulal, oba jsme takoví spíše kulatí a menší). :) Šátek je 100% bavlna, gramáž 270g/m2.
    KAI
    KAI --- ---
    LENZIE: to není možný že takový velký klučík má stejně jak moje 8m miminko :D Jak je starý? A šátek je čistá bavlna nebo s příměsí? Je krásný :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    AOTEAROA: Jojo, asi jsem se zamilovala :)
    Tobík váží kolem 9 kil. Dopoledne mi v něm spal asi hodinu. Teď odpoledne se nosil asi půl hodiny než usnul. Pak jsem ho opatrně sundala a další cca půlhodinu v něm spal zachumlaný.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    LENZIE: Tyjo, to jsou krásný barvičky :-) kolik syn váží? A jak dlouho se nechal nosit? :-)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Díky mikroregionální skupince na Praze 12 testujeme LennyLamb Polka Dots Rainbow Dark. Už je pěkně zanošený a musím říct, že jsem z něj fakt neuvěřitelně nadšená (asi i víc, než jsem čekala, že budu). Navíc teda Tobiáš už se moc nosit nechtěl a najednou je jak vyměněný :)

    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AOTEAROA: aha, ok. nedivim se, je krasnej.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    POZITRON: ale jen ring sling (RS), ne dlouhý šátek. ten byl opravdu během pár minut pryč a Isabela dneska psala, že jich bylo opravdu velmi málo, protože se jen využil zbytek osnovy na jiný šátek.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Nojono, co se dá dělat, asi nám nejsou souzeny, měli jsme tu celej den návštěvu, tak jsme se oddávali reálnému nošení a nějak nestihli to virtuální :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: tak ty černobílé, nebo spíéš modrobílé knírky byly pryč během tří minut .)) a ty co mám já ty šedé byly prý pryč ještě rychleji, a je jen pár kusů, asi tak tři nebo tak.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: Tak prý to není hedvábí, ale bílé repreve a velmi tmavě modrá bavlna:-D tak můžeš zítra v 11 číhat ;-) chce to ale rychle platit, takže mít registraci s být přihlášená nejlépe. Všichni co je zkoušeli potvrzují, že jsou extra ňuňu. Což ty moje se stejnou vazbou a asi stejným složením teda jsou.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: tak v tom případě jo no. původně jsem teda měla v plánu si ty repreve knírky koupit a po vyzkoušení třeba po týdnu dvou je poslat dál, ale vypadá to, že plán nevyšel :D koupila bych ty hedvábné asi místo toho, ale i když nám mladej už téměř neblinká, tak v létě už třeba bude chodit trochu po svých a bude mít botičky a taky potřebujem odolnější šátek.
    už se na příští léto těším, hledím s optimismem k tomu, že bude taky pronošené :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Dík, my chceme vyloženě to repreve prostě proto, že jsme lenoši líní, a chceme co nejsnazší údržbu. Malá neustále ublinkává, chceme něco, co nám nebude líto často prát stylem "hodit do pračky a neřešit"- Hedvábí se trochu bojím :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: Zítra v 11 hodin vychází knírky v ještě úžasnější a krásnější barevné kombinaci, jestli máš fb tak k nim mrkni, na eshopu to bude až zítra. Budou s hedvábím.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PETPET: to je klokan, chtěla jsem aby na fotku byly víc vidět obě strany šátku ;) a překvapilo mě, že to byl docela pohodlné, byly šátky kdy mi to bylo nepohodlné už když měl syn pět kilo, teď má skoro devět. nosím v knírcích i v jednovrstvě, ale spíš abych to otestovala, jinak mi celkově víc vyhovuje, když má miminko roztažené pruhy přes zadek, netáhne to pak jen za ramena, ale víc se ta hmotnost rozloží, a to uvítám ať dítě váží kolik chce.
    PETPET
    PETPET --- ---
    AOTEAROA: nadhera! Moc vam to vsem trem slusi!
    Co to mas za uvaz? To neni KsK, ne?
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Jojo, dobrý, už jsem sama naběhla na jejich stránky a zjistila, že už mají jen RS, byla jsem zachráněna :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    JANISKA: neměj obav, je to velmi limitovaná edice, byla jen velikost 6 a přibližně 10 minut poté, co to dali na eshop, už nebyl žádný skladem.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    AOTEAROA: Já si tě asi bloknu, tohle jsem neměla vidět :D Intenzivně s mužem právě uvažujem o dalším šátku s repreve, ale taky nás zatím moc nebraly ty vzory. Tenhle je super. Sakryš.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: Jste s muzem proste skveli...! A gratuluju k lokalni skupince...!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam