• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Vítám mezi námi nového nošenečka (+: Jindra dnes týden a dva dny... Za minutu tuhoš (+:
    Půjčené indio, mám pocit že jsem nikdy vázat nepřestala... krása, dělám si radost... (+:

    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    Právě jem objednala Dekka Plectrum v modré barvě, https://dekka.cz/cs/satky#dekka-plectrum-adam/3 . 100% bavlna, jsem moc zvědavá, za mne super minimalistický design a když nebude až tak úžasný, nechám z něj střihnout nosítko. Rozhodovala jsem se mezi novými MOM šátka od Omnifery a tímto, tak uvidíme, zda jsem volila dobře.
    SIG
    SIG --- ---
    VERONIKAEMA: na fb jsem nekolikrat cetla, ze nemaj prostrizeny diry na hlavu ditete (ty jednodilny) jinak asi cajk. ja mela zrejme podobnou z amazonu a dobry. byla obri, ja tehda taky a byla jsem spokojena proste fleece.
    jestli se na ali vyskytujou i modely vsadkove netusim.
    tak jako tak druha ruka to jisti ;)
    a za me urco lepsi se vsadkou - mozno kojit!
    SIG
    SIG --- ---
    JANISKA: muze to byt nosnosti satku. u krize ti sedi ve dvou vrstvach a v ksk jen v jedny.
    TER8K
    TER8K --- ---
    JANISKA: Mně to přijde taky pohodlnější. A líp se mi utahuje :)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JANISKA: Jo a taky se mi zdá, že když dcera usne, dají se jí popruhy daleko líp přetáhnout přes hlavičku než u KSK.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Dceři (necelých 7m) vylezl první zub a druhej zjevně vyleze za chvilku. Dcera to (oproti své starší ségře) zvládá obdivuhodně, ale přece jen ji teď daleko víc nosím. Jenže jelikož nám už holka dost leze (a leze moc ráda), chce každou chvilku z šátku ven. Konečně jsem tedy ocenila kouzlo dvojitého kříže! Je možný, že se mi zdá pohodlnější ne ramenou než KSK? Teoreticky by tam ty popruhy měl bejt vedený stejně, ne?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    MULTICAT: Kubista se líbí jen lidem, který šátkům rozumí, zatím jsem asi nepotkala laika, který by mi ho pochválil :D ale uvidíme až ho budu nosit v létě, zatim ho moc lidi neviděli. já si u něj nejsem pořád jistá. k mýmu ksichtu je asi moc neutrální, ale teď jsem si trochu ztmavila vlasy a když se namaluju.. :D

    ta Dekka se mi líbí hodně, ale je trochu moc svítivá, na tý naší vsi mě budou lidi drbat, že nejen nosim dítě na sobě, nejen nosim VELKÝ dítě na sobě, ale ještě v takových hnusných hadrech :D ale potkávám tady jednu babku co se nad náma dycky děsně rozplývá :))
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AOTEAROA: mne se teda barevnost ty Dekky fakt libi. Podelala jsem se z toho kubisty (obecne mam rada spis minimalismus), ale nepohrdnu ani vkusnym kycem, hehe. Pekna sbirka!
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: to ti zatim fakt neřeknu. šátek na léto to moc nebude, když je tak tlustej. ale jak známo - v létě se člověk potí ve všem, a pokud chceš chodit v šátku, tak to tak bereš. a pokud chceš chodit v šátku a máš 15kilový dítě, pak si tohle ráda vezmeš :D
    já mám teď v podstatě samé hooodně nosné šátky, tak už se mi to porovnává těžko, všechny jsou velmi funkční, ale nejsou to holt ty miminčí pavučinky.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: jo a teda neni to šátek na miminko. on by mu neublížil, ale je prostě fakt dost tlustej a dekoidní. což je smysl téhle značky - šátky pro děti nad 6 kg.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: jojo, mám. vlastnosti - zářivé barvy, vysoká nosnost, měkkost bez zanášení. drží na jeden uzel. kníry jsou na dotyk hebčí, na pohmat cítím v Decce trochu drsnost, ale to třeba v hedvábném Kubistovi o dost víc. má to triweave vazbu, ale jinou než Moisha. jo a prý se moc nekrčí. ale já šátky ráda po vyprání žehlim. mezi nošením moc ne, jen ty co se hodně mačkají.

    fotka po vyprání před vyžehlením.

    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KAREN: jako s tou Dekkou? zatím si netroufám hodnotit, měla jsem ho dneska poprvé, asi na hodinu. bylo to hodně pohodlné, je extra nosný. je ho trochu víc do ruky než třeba těch knírů, je vidět i v tom komínku že je silnější. no je to prostě deka na velké děti :) uvidíme jestli se ještě zpříjemní další používáním.

    koupila jsem si ho v sedmičce, tak by mohl vydržet na léto, pokud mě bude bavit. nemám ráda růžovou a nemám ráda když na mě na ulici koukaj lidi, bydlím na malým městě, takže ten šátek naprostej ideál :D :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    AOTEAROA: a tvoje zkusenost?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TABO: jen se nedá vyfotit, jak neonově září :)

    PETPET: Dekka Plectrum Neo - jeden z šátků nové české značky Dekka.



    PETPET
    PETPET --- ---
    TABO: co je dekka? :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    TABO: no už jste si asi všimli, že jedu ten styl "koupim si to abych si to zkusila a pak to pošlu dál a koupim si něco jinýho" :)) takže když všichni na dekku pějí ódy, tak jsem si tuhle pořídila v sedmičce, když ty šestky už jsou nám tkový kratší. jen teda chlap řikal, že v tomhle šátku půjde tak maximálně do gay klubu :))
    TABO
    TABO --- ---
    AOTEAROA: ty mas dekku? nene!
    KAI
    KAI --- ---
    SANCHA: hezký! :)
    KAI
    KAI --- ---
    SANCHA: jakyho máš Yarouše? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam