• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    JANISKA: ja mimino na zadech sklepavm za kapucku, ze ji vytahnu a ruce tam dam rukou, ale je fakt, že muz mi třeba říka že jsem jak hadi zena, tak nevim, jak je to proveditelny pro někoho, kdo třeba nespojí ruce za zady. :-/
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    BODY_SUIT: Já mám právě pocit, že abych si ji zandala nazpět, musela bych si vykloubit ruce. Kdybyste měly nějakej odkaz na obrazovou ukázku, budu moc ráda.
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    JANISKA: a sklepnout zpátky nejde? - zandat ji ruce.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Jdu si pro radu. Roční dcera už přes den málokdy spí jinde než v šátku/nosítku, přičemž dost preferuje pobyt na zádech. Vždycky si ale vyndá ven ruce a vytuhne samozřejmě v takový poloze, že když sebou pohnu z mírného předklonu, lítá jí půlka těla vzduchem. Zatím jsem to řešila přehozenou plínou (složenou do trojúhelníku) přes ni, konce jsem si zamotala kolem ramen. Připadá mi to ale jako takovej trochu vachrlatej způsob, nemáte nějakej osvědčenej trik, jak vytuhlý dítě s rukama venku řešit? "Odložit" nejde :D
    KAREN
    KAREN --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: video nepomohlo? pokud to neni nejakej velkej pruser, jde to celkem snadno...

    1.díl - Oprava vytaženého očka:
    1. díl - Oprava vytaženého očka
    http://www.youtube.com/watch?v=cj1_2YypLNs


    2.díl - Oprava přetrženého očka:
    2. díl - Oprava přetrženého očka
    http://www.youtube.com/watch?v=QFgMy3V5jgA


    3.díl - Oprava vytažené a přetržené nitky:
    3. díl - Oprava vytažené a přetržené nitky
    http://www.youtube.com/watch?v=oUtKZPw6tkI
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    ahoj holky prosím umí některá z vás zatahovat vytažené nitky na šátku prosím? Případně víte o někom? Praha 6. Klidně zaplatím
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    AOTEAROA: za posledních pár dní, dejme tomu tejden, se tam na prodej objevil třikrát jestli se dobře pamatuju. takže to VERONIKAEMA: určitě zkus, nebo si zadej poptávku. Ono se hodně žen nesžilo s tou světlou stranou ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    VERONIKAEMA: tak si kup z druhé ruky, teď ho tam minimálně jedna paní nabízí :)
    https://www.facebook.com/groups/dekkawraps.club/
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    TER8K: a dej pak vědět dojmy :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: moje jen na půjčený a testovací šátky :D :D proto radši kupuju a prodávám :)) akorát ty prodeje nějak nejdou.
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    TER8K: je na co, je fakt super :)
    AOTEAROA: Naše mládě teda blije furt dost, nejvic kdyz ho mam na zadech :D
    TER8K
    TER8K --- ---
    BODY_SUIT: Čekám na ni, tak se moc těším! :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: a ani blitky na tom nebudou hned vidět :D značka ideál! jen teda ty větší děti (od 6 kg nahoru) na které jsou dekky určené už moc neblijou :)
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    No nic, jestli někkterá hledáte letní šátek, nosnější nádýchaný, hebký a splývavý, tak doporučuju Tilii Terru od Dekky. Ještě jich pár na eshopu je. 77% bavlny 23% bambusu. Je mi jasný, že od paření mě to nespasí, ale slibuju si od týhle příměsi, že ji nebudu muset tak často prát jako bavlňák, protože bambus a nebude tak chytat pachy. Barva je to taková strakatá, no na těch promo fotkách nemá modelka úplně ladící oblečení, ale dnes v něm celej den nosím a musím říct, že už jsem si na tu barvu zvykla a mam ji ráda :D Hlavně to není nic svetlýho a dá se pohodit v trávě na ležení (i když tenhle typ vazby má teda tendenci se trochu zatrhávat, ale bez toho by nebyla tak nadýchaná.
    Je to už můj druhej šátek od Dekky a doporučuju, česká lokal značka, spíš na těžší děti a přitom jí není moc do ruky, třeba ta Terra není nijak objemná a přitom nosná. hezky příćně pruží (což mi teda paradoxne z počátku dělalo problém)
    ELGEMA
    ELGEMA --- ---
    LUCIMO: lenny lamb jsem měla asi hodinu na testování a yla jsem velmi mile překvapená. Bohužel musím konstatovat, že bylo výrazně pohodlnější, než moje Andala. Pak si ho pořídila kamarádka a také si nemůže vynachválit. Je celkově takové měkoučké a poddajné.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    AOTEAROA: Moc děkuju za skvělý tip dnes mi od nich dorazil balíček. Měla jsem vybrané nosítko které měli na stránkách, ale ne skladem. Tak jsem jim minulé pondělí zavolala jestli je možné ho objednat, paní mi slíbila že to zjistí a dá mi vědět, v úterý ráno mi přišla sms, že mi ho objednají ať jim pošlu email aby na mě neměli jen mobil (mail jsem jim poslala a během dopoledne jsme vytvořili objednávku a rovnou i zaplatili což mi obratem potvrdili) no a v neděli večer mi psali že v pondělí dostane dopravce balíček a následují den by měl dorazit. Za mě je to super eshop který když může tak vyjde vstříc a rozhodně mohu doporučit.
    Omlouvám se za elaborát, ale mám z toho ohromnou radost! =)
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    KLEVKA: taky chci prave jete, tak shanim info. Dekuji.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    PETUL_KA: také jsem si kladla tu samou otázku.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LUCIMO: lenny lamb jsou moc pohodlne, chvilku jsem mela na prvni dite, nez mi vyrostla dcerka z baby verze... Jen me na nich sere ta cena, ja tehda poridila z druhe ruky to se dalo...
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: divim se, ze si jich neporidej vic, pred mesicem a pul byla cekacka mesic
    LUCIMO
    LUCIMO --- ---
    Holky, mate zkusenost s nositky srdíčko a lenny lamb?
    Vyhovuje mi fidella, budu zkouset Lenku, ale u srdíčka a lenny se ki libi barvy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam