IKARIE: Ahojky, já jsem ta "z Hadru". Měli jsme pořádat Evropský týden nošení v Ostravě, ale ten se bohužel musel ze zřejmých důvodů zrušit. Nicméně protože se jedná o celoevropskou akci, jistě bude mít většina e-shopů slevy. Za sebe mohu říct, že tím, že těch Kavka Plus je tak strašně málo, tak sleva na Kavku určitě nebude, to stejné předpokládám u Sestrice plus, o které je rvačka i za plnou cenu.
Za Zuzku ze Zumbuccy nemůžu mluvit, ale taky bych o tom pochybovala. Každopádně Zumbuccu si můžeš nechat ušít z jakéhokoliv šátku, takže problém v barevnosti nevidím. Nabízejí i možnost ušití ze šátkoviny, takže to by bylo úplně jednobarevné.
U Neka je sleva pravděpodobná, začali jsme ji dovážet teprve nedávno a díky tomu, že jsme museli pozastavit celorepublikové testování, tak se nám nedaří ji zpropagovat tolik, jak bychom chtěli, proto určitě v nejbližší době (a ETND se jeví jako ideální) sleva bude....
Zapůjčení nosítka samozřejmě doporučuji, určitě lepší, než se pak trápit, že mi něco nevyhovuje...