VYHULENY_UFO: kámo. Ty si strašnej mimoň fakt))
Uvědom si, že si byl maximálně tak kalič, a to ještě naprosto marginalni a podprůměrnej. prostě ses vicemene párkrát v životě vyndane ozral nebo něco podobnyho. A z tydle pozice se tu snažíš mluvit k zavislosti jako nemoci, aneb mega obsahlymu a komplexnímu oboru, který jde napric nekolika dalsimi obory, atd. ?
Sory, ale víš o tom úplný hovno. Tady se bavej odbornici. ať už lidi který to studujou, nebo který se svojí těžkou závislostí/nemoci vážně zabývají x let a budou do konce zivota. nebo jsou v tom nový a s pokorou se o to zajímaj.
jseš jako naprostej ignorant, kterej vleze do auditka konstruktérů a stavbyvedoucich mostu a řve jim tam, že o tom ví nejvic, chce attention a "my argument is valid, protože jsem jednou sel ozralej po moste". A to je eště extrémně "nizky" přirovnání, protože po ránu mi to moc nemysli.
Mě je tě až líto. proč si to děláš/se takle ztrapnujes?
ale jako maj tvy příspěvky vlastně trochu hodnotu, a to v tom, že když sem pride někdo novej, kterej se třeba začina o svý problémy zajimat, můžeš aspoň slouzit jako exemplarni priklad, že život fakt není lehkej a člověk se musí nějak vyporadat i s naprostejma mimoněma a ignorantama;))