KOUDY: Pokud se nepletu, tak nový technologie se vyvinuly
protože se celej svět dohod na jejich zákazu neboli regulaci, jinak by se tim nikdo nedělal. Přijde mi, žen tenhle drobnej detail nějak opomíjíš.
KOUDY:
Ne AI tu mame naprosto otresnou a reknou ti to vsichni kteri v EU v tom AI oboru podnikaji. No, všichni ne, protože znám lidi co mi to neřikaj a vedou AI R&D v Evropskejch firmách. Souhlasim že frontier capabilities nejsou stejný jako frontier US/China modely, ale to neni to samý co "otřesný".
Ano, naprosto chápu že když se zeptáš dvou lidí co maj na týhle premise postavenou firmu, tak mi tohle řeknou. Měl bys širší vzorek? :)
"Stejne jako tu treba nemame zamestnanecky akcie vyreseny, nemame tu vyreseny investovani."ESOP teda afaik docela vyřešenej je, "jenom" neni vyřešená rozumná akciová právní forma pro startupy.
Co přesně neni vyřešenýho na investicích?
Ptám se protože třeba u toho jak danik akcie je to daný poměrně jasně a IMHO dobře, jenom je to jak s kryptem, nabízené řešení se nelíbí účastníkům zájezdu. Jaký konkrétní věcí jsou tam podle tebe špatně? A jenom tak ze zájmu, kolik ESOP jsi stavěl a kolika jsi se účastnil?
KOUDY: Vypichuju slovíčka, když mi přijdou klíčová pro to, proč si myslim že tvůj chain of thought nefunguje. Pokud ti přijde debata o názoru otrávná...OK, jdu pryč.