• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: vypadá víc jako Clydesdale
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: tak to shiraci nebudou, to jsou stodoly.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: ok, byli tak nějak "normální" - nebyli enormě veliký...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: tipuji irish tinker
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: trochu maly a tenky na shiraka

CAROLIAN: pokud to jsou kone spis stredniho vzrustu, coz tipuju, budou to spis ti "tinkeri" coz ale neni plemeno, spis takovej plemennej typ
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: pokud vím, tak je
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    jsou tohle shirové?

jsem zjistila, že jsem v tomhle marná... pět let si myslím, že spolubydlící Foxy je frísa -a prej je percheron...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: to ale neni cistej shire, ze?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: fakt? svítá mi naděje? :D ale asi v maštali viď stojí na noc, nějaké 24/7 asi ne co
    PES
    PES --- ---
    Jedna fotka z konce prázdnin :-)

PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: tak to známí mají asi nějakou "divnou" shirskou kobylu, ona je taková trochu samočistící (špína na ní opravdu moc dlouho nevydrží) a podlomy (naštěstí) neznají... A to na ni až tolik času nemají...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: jo, kdyby na to mel clovek prostredky, tak ma tech koni klidne sto.. ale pak by to zase nestihal, tak je asi lepsi zustat pri zemi
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: jojo pak k tobě přídej malej pihovatek apík a dělá na tebe oči a říká "ty se mi líbíš, vem si mě domů" hrozný :D
    vážně to byl pidi sladínek že jsem se málem roztekla blahem nad ním :) ale díky bohu majitelka si ho nakonec nechá a bude ho piplat až do jara aby byl pěknější a tudíž dráž prodejný že :)
    cukrárna no :)
    připadám si jako garfield ve stripu s koblihama kde křičí "zastavte mě nebo budu svačit dál"
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: jo, to je dobry, a clovek si muze pekne snit ;)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: njn, já teď hledala kamarádce miminko koňský, tak jsem taková rozdováděná no :D jsme projeli celou republiku asi 5x a nakonec je to prdlej fjorďas :) a nai to není jistý, halt si v nejhorším skočí do pretorky pro nějakýho valáška
    ale jak pořád mazlím cizí hříbátka tak mě to víc bere :) to je jak sedět v cukrárně :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: shirak ma taky ty narocny rousy :) hele on se nakej kun vyvrbi neboj :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: jojo to je jasný, ale stejně se ti ten prasák chvíli před výstavou oválí v bahně a je to :D tak poznávání tinkerů ruším :) shira neukrmím, tak z mých koní co se mi líbí zbývá na skladě bretoňák nebo arden a to jsou taky pěkný příšery. Tak nic doklepu to s hajtrou a bude :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: tak pudla taky musis pravidelne strihat, aby k necemu vypadal :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: ááááá tím je to vyřešený :D já si myslela že je to jako pudl :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: no ty rousy se musi cesat, umyvat, a hlavne susit, takze zalezi, v jakych podminkach toho kone chces mit, ackoliv je letos sucho, zive si pamatuju jak jsme v zime dva mesice resili podlomy na bezrousovem Vasilovi, takze ja bych to nechtela :) ale my tu mivame bahno, pokud mas moznost sucheho vybehu i v mokre casti roku, tak proc ne. Povahove je neznam, ale lidi si je chvali, asi budou ochotni milacci ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam