CAROLIAN: Posilala jsem to z mobilu a koukam, ze je to nejaky cely rozbity. Takze tapetuji znova a lepe!
Na hubertu jsem byla poprvy ever. Pripomina to takovou taborovou hru na konich, a je to docela vtipny. Na druhou stranu, dokazu si predstavit, ze kdyz jede koni treba dvacet, tak uz to muze bejt trosku stresicek. U nas to byla takova krasna vyjizdka. Vycasilo se a bylo to fakt paradni!
Prijezd na jizdarnu na slavnostni nastup.
Slavnostni nastup. Dostala jsem takovej zelenej roztomilej vec na rukav a panaka bezinkovice! A teda musim rict, ze Sol jako jedina se nepokousela zrat tu slamu. Taky dokazala uplne bajecne stat na miste, srovnat se do rady a tak. Je to vtipny. Takova vrcholova drezura, jako ustup zadkem o dva kroky vlevo... a ona to nejak dela, jak na to myslim. Fakt nevim, jak, ale je to strasne super :))
Vyrazime lovit lisku.
Gang is on the move!
Na vyjizdce bylo sedum koni, z toho tri teplasove a zbytek ovari. Netrpim zavodnima ambicema, ale pochlubim se, ze ze vsech ovaru je ten muj nejrychlejsi! (A na tyhle fotce vidim, jakou ma Solinka nadhernou hlavu!)
Honaci se vraci z vyjizdky, jeste zbyva zaverecny "dostih".
Dostih! Nejen, ze jsme nejeli v davu, ale Sol si i zkratila oblouk, po kterem se melo jet. A i kdyz to tu vypada nadejne, na prekazku se moc necejti.
Ocas jsem ani nechtela, to je jen jakysi vzdusny zamek. Ja chtela tu cokoladu s jablkem! Dokonce jsem urvala dve, ne vsichni jezdci to zvladli. Pak bylo kralovske deleni, Sol dostala jablka, a ja cokolady :)