to je něco jinýho.... ona fakt vyhazovala jak těma zadníma, tak těma předníma směrem k majitelce.... jako nedotkla se jí, ale až se jednou bude chtít trefit? Nebo třeba se ani nebude chtít trefit a prostě to nevyjde? Nicméně z mého pohledu to byla jasná hrozba... jsem ráda, že jí už nemám - je mi jí líto, protože tohle špatně skončí a FOxy bude dobrá tak akorát do toho žrádla pro psy - já jsem z toho utekla, když se začala stavět na zadní se mnou na hřbetě, tohle mi přijde už další level - jedna věc je snažit se shodit jezdce, druhá věc je útočit na člověka.... vidím tam ten přechod z pasivní (osvobození se od člověka na zádech) do aktivní fáze sebeobrany....
... je pravda, že je Foxy asi dost vyvedená z míry -v neděli přijel Nedův majitel a odvezl si tu černou obludu, co s ní Foxy sdílela pastevko, takže je tam teď Foxy sama.... Nedův majitel černou obludu viděl, když přivezl Nedouše, tuze se mu líbila - a teď se najednou majitelka rozhodla prodat, zřejmě rychlovka.... no ale Reina (obluda) si určitě polepší... bude mít víc koní, větší pastevko (jako opravdu pastevko, ne jen bahnitou ohradu) a konzistentní péči a pohyb (majitelka chodila jednou týdně, kobyla žárlila na Foxy, pořád jsem řešila nějaké problémy - že nám blokovala vrata a chodila kousat Foxy na vodítku a odháněla jí od vody, když Foxy přišla z venku a tak)....
s tím běháním... určitě jsi viděla to video, jak holka běží s koněm, který jí takhle zabil... bylo to někde u Ricka Gora... musíš si to hlídat i ty, aby ses neocitla v nějaké situaci (zatáčka atd.) za ní.... ona taky nevidí všechno...