a prý nemám plesnivého koně prý to má jen vydřené..... (udělal si na zadku - respektive na kyčli - takový flek, kde mu chybí srst i kůže, vypadá to děsně a jak to furt odírá, tak se to pomalu zvětšuje)... mám naočkované kozy a prý jsou obě těhotné (jedna mi přišla, že byla zase v říji, tak jsem si říkala, jestli se na to nevykašlala)....
S koníškem jsme si včera udělali výlet k sousedům - sousedka má dvě SUCHÉ krásné jízdárny a jednu kruhovku na cca patnáct koní (u nás je momentálně jedna jízdárna se zelenou bažinou na jednom konci, jedna kruhovka a jedna kruhovka na poníky na 75 koní)... Nedouš byl jak utrženej ze řetězu... lítal tam se svojí GF Paris, a pak se nějak neudržel a poskakoval i se mnou (!!!)... a pak se tam ještě válel a klusal si sem a tam - asi byl uvytržení z toho, že MŮŽE někde běhat bez toho, že by klouzal a klopýtal v blátě... a dneska, přestože zpět doma v bažině (místy bažina vyschla a je tam "beton"), tak ještě furt se pohyboval s lehkostí a pružností.... jako hned bych ho odstěhovala k sousedům, ale ty jejich výběhy (box na který navazuje výběh velikosti boxu - jako nechápu, do jízdáren musela být investice jak blázen, ale koně jsou v boxech)...