• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    Stádo v Jankově (Vondruška) - pokračování tragikomedie - přes noc "změnilo" několik koní z odvedeného stáda umístění a "objevilo se" na původních pozemcích... (více v reportáži v rámci TV Novin na Prima TV)... :-/
    GIO
    GIO --- ---
    my to tu (doma) proberem a dame vedet.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: nevím jak ovce, ale kozy odchované na dudlíku jsou pak "socializovanější". Víc ochotné následovat lidi a tak... a jsou teda ňuňu.... doufám, že fakt najdou fajn domov spolu...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: No jo... Šílené, že?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ovečky měl totiž taky pěknej magor, nechal jim pochcípat maminky na mráz a neočkování a prďoly má můj kamarád doma na dudlíku, ale jako držej se a budou asi na lidi hádám :) když jsou odkojený na dudanu a jo jsou nakonec ...holky teda ne beránek
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIO: jedna ovec je merlatá, jedna bílá a mimi šedá a já si je občas přijedu půjčit aby mi vyžrali zahradu :)))

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ovečky ňuňu.... ale nepošebuju ovečky, nepošebuju.... (držte palce, možná jsem našla místo, kam přestěhovat moje kozenky, takže snad bude postaráno aspoň o ty)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: ty voe, on tam má SEDMDESÁT koní?
    PES
    PES --- ---
    Fakt rodina magorů...
    VIDEO: Odchyt koní v Jankově provázelo drama - Deník.cz
    http://www.denik.cz/krimi/odchyt-koni-v-jankove-provazelo-drama-20170215.html
    GIO
    GIO --- ---
    SHAMPOO: no.. asi by nevadil.. pokud se budou drzet jen na pastvine za potokem:)) ale jeste to musime probrat s anabel a nasima chlapama,) se musime usnest.)
    PES
    PES --- ---
    Ten Vondruška i jeho povedená dcera jsou pěkní magoři. Ona najížděla včera do reportérů TV a on dnes najížděl autem do stáda :-/ Tohle je tak na psychiatrii anebo rovnou do kriminálu (anebo spíš na galeje)...
    PES
    PES --- ---
    GIO: Tady na JV bylo sněhu méně a země promrzla na nějakých 5%-60 cm...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    NYEMI: nemáš kratší verzi, nějak mě jejich hlasový projev do 5 minut uspal
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: no hlavně jsou tam šílený kopce, jako vcelku není kam.... jízdárna je částečně vybagrovaná v kopci.... co mě překvapuje tady obecně, že se moc nevede nějaký výběh, kam by bylo možno koně vystrčit, aby se trošku protáhli a mohli dělat koniny.... prostě buď jsou zavření doma nebo pracují na jízdárně (u nás to vypadá tak, že lidi koně takhle dávají na jízdárnu, jak to vypadá při počtu 70 koní a jedné jízdárně, snad netřeba rozebírat - druhá jízdárna je pod vodou úplně a na kruhovce se kůň moc neproběhne, že).
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIO: tak ovečky jsou samé holky poslušně hlásím, ale nejsou k jídlu, jak moc vadí prvek že jsou to jen sekačky?
    GIO
    GIO --- ---
    na tom dvore navic moc hliny neni, mame tu takovou smes sterku s hlinou, v ektere roste trava a pod tim starou dlazbu, ale ono to slunicko casem vysusi, ja jen brblam, protoze kdykoliv se projdu po dvore bud se malem natahnu na ledu, nebo mi natece do bot:))
    GIO
    GIO --- ---
    ty a predstav si, ze to pry ani moc promrzle neni.. pred tydnem otestovano pri kopani jamy.. promrzlych deset cisel a pak nacechrano..
    PES
    PES --- ---
    GIO: Aby ne, když je země promrzlá do hloubky, tak to bude do ní těžko rozumně rychle vsakovat... Bohužel...
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: nevstrebavaji, mrchy..cvachta to vic a vic jak taji ledoplochy!!
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: a tam to nefunuguje tak, ze se kone treba pres den pusti do velkeho vybehu? asi ne co... pozemky drahy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam