... já jsem svoje kozy stěhovala po hádce s expertkou... protože mě sralo, že já se starám i o její kozy (včetně čištění jejího chlívku každý týden) a ona má pak drzost ještě mi tvrdit, že má právo nakládat s MÝMA kozama, jak uzná za vhodné (např. vypustit týdení kůzlata na parkoviště, na kterém se sjíždí školka - tj. tříleté děti, které absolutně netuší jak se chovat ke zvířatům a které NIKDO nekontroluje, protože expertka stojí u stolu s občerstvením a vykecává s rodiči)....
jsem myslela, že když se odstěhuju a přestanu tam na ní makat, tak že jí alespoň dojde, co všechno jsem dělala já (třeba krmila kozy, brala její kozy na procházky, na pastvu atd.) - tak ne, ona se beze mě obejde... prostě "se" tyhle věci (jako krmení, pasení) dělat nebudou... jen se bude dojit.... trochu jako ta příhoda s vesnicí v rozvojové zemi - co se jí bílí utlačovatelé složili na krávu, vesnice slavně dostala krávu, přivázala jí u kůlu na návsi, všichni si chodili dojit - a kráva za týden chcípla, protože samozřejmě nebylo ničí povinností krávu krmit nebo napojit, že....