• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    PES
    PES --- ---
    ANABEL_LEE: Ted tu sice mame 18°C, ale s vyhlidkou na 27..29°C odpoledne... Asi je treba vyvencit ore hned po ranu...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PES: hnis, zlatych 15stupnu
    PES
    PES --- ---
    A dnes to vypadá na výheň... tedy pokud se někde neurodí nenadálá bouřka z tepla (ovšem to pak zase hrozí místy krupobití... žádná výhra...)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: zavist, u nas nebylo nic, ani kapka, fujble
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Mela jsem s sebou super chlapa na oobjimani a pusinkovani! A dementka :P Kterej byl fakt milionovej.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Konečně zase jednou foto s Úsměvem! :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Tak tady ve stredocesku je po dopolednich bourkach krasne. Teplo, ale ne vedro. Toz jsem s kamaradem sla na vejlet kolem Ameriky. A mam pocit, ze mi nekdo vymenil kone, zatimco jsem nebyla doma. Bylo to jako jit se Sol. Je trochu smutny, ze jsem se nad tim ani nepozastavila, ale kamarad, kterej neni konak, lec se kolem koni trochu pohyboval s bejvalkama, tak byl uplne u vytrzeni, ze je kun tak klidnej v ruznejch situacich. Tak se musim zamyslet a priznat mumonovi, ze jako jo, je dobrej. Lezl po skalach jak kamzik, na duny, cyklisti, motorkari, auta, janevim co, kun to neresil. Ale ja nevim, vitejak, ja ty kone moc cvicit neumim :P

PES
    PES --- ---
    Vedro a hic (+32°C ve stinu a na primem slunci to tahne nekde mezi +47..50°C)...
    Ani konim se nechce udelat ani krok, mozna tak do reky ke splavu, zde z te temer vyschle reky je alespon pred splavem trochu na omoceni - vetsina koni si tam dokaze drepnout anebo uplne slozit nohy pod sebe a do tune si lehnout.
    Hmyzaci velci, az takovi, ze na jeden kousanec je to peknych par ml krve a dira do kuze, ze ktere odkapava krev...
    PES
    PES --- ---
    Na procházce s "mlaďoškou" (hmyzáci žrali kobylu a kobyla žrala trávu jakoby měsíc byla na dietě - tu by si zasloužila + více kondiční práce :-))

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ňuňu....
    Horse rider slams British Dressage officials for refusing to let her mule join their club | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...ider-slams-British-Dressage-officials-refusing-let-mule-join-club.html
    PES
    PES --- ---
    To je pech... "volné" koně a dokonce nabídka ať je vezmu ven... a práce tolik, že se tam snad ani nedostanu :-/
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: v Montereyským akváriu mají mořské vydry - obvykle tam jsou zvířata raněná, zotavující se, opuštěná mláďata a podobně... a obvykle je časem vypouštějí zpět do přírody.... Ovšem pak tam měli vydráka, který odmítal akvárium opustit a zůstal v blízkosti, hrál si v bazénku u akvárka a předváděl se turistům... Městem šla fáma, že je na výplatní pásce městské rady :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHEVALIER: Jo, ten byl po pul roce v pohode a normalne lital. Ale nejak nechtel pryc.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: nelze si nevzpomenout na Zibrida...:-)
    GIO
    GIO --- ---
    CAROLIAN: jj Hvezda to ma rada.))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    GIO: já myslím, že poně byli rádi, že se něco děje :-)) A některý koně mají vysloveně rádi, když je obíhá osobní služebnictvo a soustavně je drbe a onípává....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: no Mates byl zas protivny vepredu, furt mi chnapal po otezich ale nechal se umravnit... takze jako jo, byli super :) a Nyemi ma urcite taky nejake ukazovatko a popohanitko
    GIO
    GIO --- ---
    NYEMI: ne oni to tak pry maji mito rika doktor, at jsem na to pripravena, ze kdyz nejsou zvykli na kontakt s clovekem tak ze jak je piplas , tak jsou ve stresu, no a ten muj holub byl tuhej druhy den..
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    GIO: Ale nepovidej. To musela byt tvrda lecba.
    GIO
    GIO --- ---
    no, modlim se, aby ji netrefil slak, oni ti ptaci se leci dost blbe, najednou pic a je po nich.. vim o cem mluvim, tez jsem lecila holuba( budu drzet palce
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Jen se smejte :P Spadl v Praze kamaradce do bytu svetlikem, ale prisla na to az ve chvili, kdy holuba zakousl jeji kocour. Tak mu ho vyrvala z tlamy. No a ja jsem ho prevzala, protoze bud ho je treba zamordovat, nebo nekde pohodit, ale eticky jediny spravny reseni je vzit ho k doktorovi. Takze jsem do holuba nalila eticky prachy jako do konskyho zradla za mesic, picham mu atb, a holub se leci. Holubice. Jmenuje se Markyza LaFayettova, a je roztomila.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam