• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    "Prohnilý koníček" zase za nějaký ten rok

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Ráno jsme měli na ČT24 přenos od nějaké Češky ze SF, ukazovala záběry oranžového rána a zakouřeného dne...
    ...fakt humus.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    to je ze středy, to ještě bylo vidět slunce....
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    já dám zase jednu z naší zahrádky, jo...?

PES
    PES --- ---
    PES: Konečně pátek! Trocha více času, takže koníček dostane vynahrazeno včerejší "citové trauma", že jsem přišel, ale nevzal ho ven...
    PES
    PES --- ---
    A dnes byl koníček doslova "na prášky" - zdržel jsem se zapravováním několika ošklivě trčících přívodů, takže do výběhu jsem přišel pozdě a už nemělo cenu chodit (ani jen na trávník v rámci ranče), chvíli jsem se pomazlil se všemi zájemci (samo, přišli všichni), vybral a vyčistil kopyta (naštěstí už je zase sucho, tak to tak nehnije) a po chvíli zase šel...
    ...a koníček hned k východu se mnou, protože přece hodný koníček chodí ven se svým člověkem. A to bylo údivu, že dnes ne. Stál u východu dobře dalších 10 minut. než jsem zabalil zbytek věcí, a každou chvíli zařehtal (a docela to znělo zoufale), že přece proč nešel ven, když tam byl jeho člověk...

A tohle mne zdrželo...
    PES
    PES --- ---
    Tak po mém upozornění se na koníčka podívala zubařka a bude to na zákrok :-( Jeden zub zlomený, na dalších 2-3 paradentóza (takže asi půjdou). No prostě stárne...
    PES
    PES --- ---
    Koníček má v břiše hodinky ;-) když přijdu a je před 17h, tak je volba jasná - jde se na procházku a na zelené... ale v 17h +/- 5 minut přijde koníček požádat (či upozornit), že by se mělo otevřít výdejní okénko (tedy dveře) a je čas podávat večeři :-)

A v tu chvíli je to ten nejdokonalejší a nejhodnější koníček, se kterým by se daly snad i vyhrávat závody práce ve volnosti, když reaguje i na mrknutí okem...
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    Cirou nahodou, hledam “drobnejsi” pomoc... nejste tu nekdo ve skupine na fb “chov hospodarskych zvirat new”? Pokud jo, napiste mi do posty pls :)
    PES
    PES --- ---
    Koníček se za péči, kdy byl zbaven p pláštěnky hned co po ránu skončil déšť, odvděčil tak, že se v blátě zválel jak čuně...
    ... jenže on nejspíš tuší, že ho někdo zase před pláštěnku vyčistí.

PES
    PES --- ---
    NYEMI: A to "vybrání" se má vykládat jako pocta či urážka? ;-)))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    NYEMI: Tygri koule rikas :D
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VAMPY: Jak jsem na prvni dobrou nevidela, na ktery Psovbo video reagujes, myslela jsem, ze je to na to posledni :)))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    PES: To vypada jako neco, co by stalo za to videt (po dlouhe dobe)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Lol :D No, nastesti Normen je fully consensual, uprimne jakykoliv kontakt s jeho genitaliema vita, pac je tam jako kazdej kun dostipanej. Jinak fotka vznikla jako reakce na to, ze mi nejakej laik nekde rikal, jak jak kone strasne kopou a jsou nebezpecny, tak jsem mu svym osobitym vyjadrenim poslala dukaz, ze tomu tak neni. A teda ta fotka je strasne vtipna, tak s ni ted oblazuju vybrany jedince. Radujte se, byli jste vybrani!
    PES
    PES --- ---
    Nu, dnes večer dostane Vobluďák pláštěnku, včera se ptali, zda v sobotu přijedu a obleču ho anebo zda to mají naordinovat službě... Prý se minulou neděli docela klepal zimou, i když se mohl schovat v přístřešku (nebyl jediný, déšť a vítr tehdy rozklepali i některé podstatně mladší koně)...
    PES
    PES --- ---
    CHEVALIER: Aby to pak nepokračovalo nějak takto?
    Turistka chytla tygra za genitálie, aby si udělala co nejlepší selfie - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...istka-chytla-tygra-za-genitalie-aby-si-udelala-co-nejlepsi-selfie-40335389
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: no to mně jen tak trochu ujelo já bych to dál nerozváděl...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CHEVALIER: To je nejaka strasne znama replika?
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NYEMI: ...Kateřino...??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam