proč zrovna já musím mít úplně BLBÝ zvířata????????
Takže - kozy se mi začaly sápat do kurníku - jediné místo, kde můžou mít slepice slepičí krmení (kozy může zabít)... takže tři dny zkoušení, jak to udělat, aby tam ty ludry nelezly - nakonec jsem vystřihla z do plastiku (je to jako papundekl, ale plast) menší slepičí dvířka a strčila to před vchod do kurníku (zatížené tvárnicemi) - co myslíte, jak dlouho trvalo, než jsem měla kozu pobíhající po dvorku navlečenou v plastiku???? No nic, přitvrdila jsem a pořídila díru do 2cm tlusté překližky... jak dlouho myslíte, že trvalo, než jsem měla kozu běhající po dvorku v překližce???? Jako to ty nány NECHÁPOU, že se do díry nevejdou? No nicméně - obě poučené, už se překližce vyhýbají... ovšem mezitím se slepice Pepper rozhodla, že nebude snášet v kurníku - a snáší v koutě, kde mám stodolu / sklad... jak se tam dostane, nechápu, je tam 120cm vysoký plotek (aby tam nelezly kozy) - zřejmě tam lítá z popelnice a pak pozhazuje pixly a věci z police a nakonec se usídlí na balíku sena a tam snese vejce - a pak zase nějak unikne? Přemýšlela jsem, jak jí v tom zabránit, ale pak jsem usoudila, že na to prdím... jestli jí to stojí za tu námahu, tak já si tam to vejce seberu....