POHODAVOLE: no, takovej mi to vrtal. A zas story: "tady bude voda tak v 30ti metrech", ok..co na to říct..jde se vrtat. V půlce si stěžoval jak to jde blbě, pak chvíli vrtal dobře a pak nějakej jíl a bylo to jak guma. No tak se s tim mordoval druhej den s pomocníkem a já následující den letěl na měsíc do asie. Nedovrtal to a řikal, že to asi neprorazí. Takže jako co...No dal jsem mu patnáct klacků za suchou díru (chtěl 25) s tim, že mi dal čestný slovo a podepsal ěnjakej canc, že to dodělá a já mu to doplatim. NAkonec to po návratu domáznul, ale rvalo to další dva dvy, oddělal na tom vrták, sypalo se mu to z krajů a zasypávalo vrták. Nevyfukovalo nahoru a nakonec, než jsme to vypažili, se zase sesypalo něco z okolí, takže voda 33m, vrt 42, pažení 37, papír 30m. a voda mi z toho tekla 14dní kalná a pak mi odešlo čerpadlo. Teď jsem to tam na zimu nechal a na jaře tam mrsknu toho malyše, abych na tom neoddělal drahý čerpadlo a do míchačky to bude v pohodě. Mezi tim se to vyčistí a budu se modlit, aby mi vyšly rozbory.