OPERAHYPNO: Ty K.O. Kru... Poprvý jsem je slyšel na nějakým 2CD výběru co bylo u BBaraku, kde mě zaujali přesně dvě kapely. K.O. a Jižní Pionýři. Zbytek byl hroznej shit na škále "od pustím si to a zasměju se po pustím si to mám chuť prohodit HiFi věž oknem". Jak K.O., tak Pio měli na tu dobu slušný beaty a dobrou flow.
Toxic Funk je IMHO podobnej kult jak Repertoár. Deska, která dělí dobu na před a po. Ten drzej styl už probublával lehce na Frekvenci P.H.A.T a vždycky jsem měl radši Cole, protože ten kluk má funk. Ale Toxic Funk byl fakt jinej. Lidi na tenhle styl vůbec nebyli zvyklí a IMHO 90 procent tehdejších fanoušků rapu vůbec ani netušili, že se hip hop dá dělat i jinak, než to dělá stokrát ohranej DJ Premier nebo Eminem. Navíc chytli IMHO dobu v tom smyslu, že do toho tenkrát naskočila nová vlna mladejch lidí, co tu první generaci český hip hopový scény znali maximálně tak z časáků a Supercroo tomu tady tenkrát kralovali. I ten Rytmus byl takovej hroznej mamlas proti nim. Já měl vždycky teda nejradši Trosky. Měl jsem kazetu, kde na áčku byli starý PSH ještě před Repertoárem a na béčku Trosky. A Trosky pro mě byla tenkrát nejlepší kapela.
Trosky - Tozmemihttps://youtu.be/RheY29sIoao