• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    BRKODLAK: díky vyhledal sem, víceméně mám z něcho stejný dojem a to sem s ním měl vlastně podobnou konfrontaci. Jinak v tvém raportu z té akce zaznívá jedna zásadní pravda téhle doby - Kohák je píčus
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    OPERAHYPNO: v tomhle klubu pod mym nickem. působil mirne arogantne uz kdyz jsme se sesli u huliciho stolecku, ale kdyz vytahl tema growingu, coz je moje parketa, bylo jasny ze jeho slova nejsou zrovna zamereny na obsah, a taky ze je schopnej delat chytryho v tematech, kde vi temer picu, coz by nejspis laik nepoznal, takže mu to asi funguje. každopádně jsem ho nechtěl rozmaznout, jednak z nejakyho respektu k jeho tvorbe a taky jsem nechtěl, aby zkurvil toxxovi set :D
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    BRKODLAK: kde to je, to bych si přečetl. Před pár dny, jak sem psal, ho vážně viděli čuchat ty vlastní prdy z lahvičky
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: jes, já to nepsal jako kontra tvému postoji nebo názoru, jen bych prostě vůbec nesrovnával ty dva pány thats it
    N_I
    N_I --- ---
    OPERAHYPNO: nechci tady dnes rozjizdet hipster debatu a zrovna zde bych rad mazaci hlavu nepraktikoval...ja tam prece pisu ze genialita u rista nevim a ze mi par jeho veci prijde jak od wiche cimzto trochu odpad ale nepisu tam ze jsou to dvojcata v beatech...trochu konfliktni??? kde? co??bude asi cela nedele..:)))

    kdyý jde o beaty bavi me ted moc a nejvic asi -. nuri je cool.../ i super chalan mi prisel u lili/
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    N_I: mimo rapování by měl kurva víc mlčet. totální čuchač vlastních prdů na egotripu. viz. můj příspěvek, jak jsem s ním hulil v roxy jointa.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: no tady se ukazuje, že samozřejmě se soudama geniality by v subjektivním hodnocení měl bejt člověk opatrnej asi. já bych řekl, že tady tvoje přiorvnání tvorby rista a wiche je pro mě trochu konfliktní, protože mi jejich věci přijdou jako nebe a dudy. Risto je originál s velmi specifickým zvukem a především tvůrčím přístupem. Dj Wich je prostě sampler se soundem kterej si někde hodně dávno slyšel
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    v případě Cola je evidentní, že je obtížný postavit vymezení se v tvorbě na kritice žaborybovitosti a řízkový metalovitosti a pak se vyrovnávat s vlastní náležitostí do těchto sfér.
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: celý to album je o tý očistě voe:) bohužel pořád až moc o jeho samotný ego to furt moc neumí ale je znamej raper vid.. hele udelej hned ted kotrmelec kdyz ses te xicht ze suprkru...a ted tohle a ted tamhleto...hned ted jo! pro tyhle lidi to musi bejt prokleti zaroven...nesmet uz stat na rohu :)

    měl by rozhodne víc mlčet...:)

    gleb mi povedal abych som zostal chvili ticho!
    ty kokot ja zase na to aby si si zvykol!
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: souhlas, treba s tema nasilnejma lidma to tak holt bejva, ale na druhou stranu se to tim neda obhajovat. Prijde mi, ze se tim sam chtel tak trochu ocistit.
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: asi jsme totiž v podobným věku a jak říká, nás to může něco naučit nespadnout tam úplně:) a hlavně to nikdy nikomu neprodávat a tiše o tom mlčet..:)

    risto genius nevim..jak sem psal, prijde mi ze obcas udela picovinu ala wich, ale treba ta dvojklapka piana v prvnim tracku mimo beat...zasah potopeno!

    / civoe james cole ma k novy desce nejvice prispevku zde, nahoda, nemyslim si.../
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: beaty jsou super. Risto je genius. Nekde jsem zahledl, ze je s nim rozhovor, tak zkusim najit a nahodit.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: vcera jsem dal pulku toho rozhovoru a prijde mi, ze ma dobry postrehy, ale mel by bejt opatrnej se zaverama. prahnana relativizace je mor, ale mam pro to pochopeni, protoze k tomu taky skouzavam.
    MATT
    MATT --- ---
    1010 Presents: Petrin Hill Ft Smack One x Ariez Baby x Jords x Jay Amo
    https://www.youtube.com/watch?v=1zwKpaBLIAs
    N_I
    N_I --- ---
    POHODAVOLE: no máš pravdu, čím víc o tom mluvíš tím víc dušek, nejvíc mě sere když to začneš prodávat...podnikání a spiritualita...bleju...přesto mu to věřim mám slabost pro magory, cenim že došel za tom o kom se nemluví ikdyž je to možná víc o něm než o T....no no...hodně mi k tomu celýmu backgroundu seděj ty beaty...ale...to pianka..ala kanik....supr.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: mne se to album taky libi a real mi prisel vzdy, ale ted po shlednuti rozhovoru si nejsem uplne jistej. Vicemene to bylo celou dobu natahovani o nicem a clovek se akorat dozvedel ezo balast a neustaly ujistovani o tom, jak jsou na tom zensky v ramci evoluce lip. Podle me clovek, kterej ma zeny v ucte, to takhle neopakuje, protoze to bere jako samozrejmy, ale treba mu jen krivdim.
    N_I
    N_I --- ---
    FRASPI: hezky si to popsal, mě to ale baví skoro celý a ikdyž vím, že tohle jsou přesně znaky, /nemocnice, dezinfo/ kdy už ses uvrtal v sobě ezu egu a knihách tak moc, žes přešel rubikon, což krajčo a dušek sedí moc, s velkou částí co ale říká souzním, deska mi dává další rozměr a bars, je to pořád real což nejvíc cenim, ale chodit s tím do podcastů, blbý je že tohle prodáváš zase jen vlastně, akorát obchodničíš s tímhle...:(
    jéje, ta nedělní sesh bude fakt zajímavá!:)

    mě nejvíce činí štastným stále track brody, je to adrian? příšernej idea? ale že by mu dal pusu?, jsou to brody kterým jde k usmířní s vorlem? moment kdy už vidíš že věčnej beef je nuda...blbá mesiž...zkusme lepší mesiž
    fer

    FIDEL
    FIDEL --- ---
    POHODAVOLE: mne se libil jen Junger, pak prisla slava a strasne to zmeklo, az se skoro nedalo mluvit o rapu. No a ta posledni desla uz nazvem odkazuje prave na Junglera (kde byla Planeta opic uvodni track) a zase na ni prervazne rapuje, coz bude ten duvod, proc se mi libi, navic je tam patrnej koncept.
    FRASPI
    FRASPI --- ---
    OPERAHYPNO: tam je smutny to, ze samozrejme obcas neco uchyti spravne, ale pak tak strasne snadno spadne do takovejch levnejch relativizacich a obecnejch mouder, ktery si s tou komplexnosti sveta trochu delaj co chtej

    muzes zacit driv nez s tou pravdou: prirovnat veznice k nemocnicim a rict "nemocnice jsou napul hrbitovy, idealni je do takovejchle mist se nedostavat, tam kdyz se dostanes, tak se spis dostanes ven zazrakem, tam ti nikdo nepomuze" je toho zarnym prikladem. Nemocnice jsou sice nebezpecny a jsem kovanej v tom k nim pristupovat s obezretnosti a s rozvahou, ale tohle je fakt moudro level Dušek.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FIDEL: mne se ti vic libily ty pribehy a sny. To novy tu posloucha kolega nekolikrat tydne a nic me nejak pekelne nezaujalo. Neni se za co stydet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam