• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    IVO_IVO
    IVO_IVO --- ---
    POHODAVOLE: Koncert je oficiálně zrušený.

Nový termín zatím není znám.

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: ja to ted cely sjizdim furt dokola a libi se mi to dost. Ten sound je taky super :)
    MATT: ty dve posledni EP jsou super. Bavi me a snad bude mit nekdy akci.
    IVO_IVO: dej vedet, to by me mrzelo. Uz jsem tam natahl dalsi lidi :)
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: prave jsem zjistil, ze potrebuju vic krestanskyho drillu ;))

Young Havel & Mrs. Button -Marie pláče
    https://youtu.be/W5xk557Yjc0?si=0xEmta7Bf58Z-ZLy
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OPERAHYPNO:

Catchy stupidní byli už originál O-Zone ale pokud vim si za tu odrhovačku a věci podružné všichni postavili barák :)

Mr. O-Zone AKA Dan Balan s průměrem 50 mil. shlédnutí + si patrně díky tomu nohu za krk nedá .
    MATT
    MATT --- ---
    IVO_IVO: treba uz je dneska tridenni a vi, ze do patku nezabrzdi ;))
    IVO_IVO
    IVO_IVO --- ---
    MATT: Nojo sakra! Zeptám se Havla, co se děje.

MATT
    MATT --- ---
    havel je zrusenej? zrovna jsem domlouval s tchyni, ze na vikend prijedem az v sobotu.. ;)
    MATT
    MATT --- ---
    Protiva - Napsal Nory (feat. Nory) (prod. MasterPsyi)
    https://www.youtube.com/watch?v=uS6cXYtfc7w
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MATT: já myslel takovýho toho hools/choral/soudržnýho riot motivu - to že někdo recykluje catchy melodie si tu myslim nemusíme vysvětlovat. navíc, vlastně se neptám, jen sděluju že mi to přijde takový zajímavě totožný a především neoriginálně stupidní
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: mam pocit, ze se do vladi nejak navazel i v nakym z tech svejch freestylu ;))
    MATT
    MATT --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    OPERAHYPNO: a na co se teda ptas? narazis na to, ze rohonny pouzil tenhle track?

O-Zone - Dragostea Din Tei [Official Video]
    https://www.youtube.com/watch?v=YnopHCL1Jk8

tehnlech 20-40-60 let recyklovanejch melodii lita ve vzduchu docela hodne..
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    LAYUP: jo, ale půlka z nich je od V 518
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    POHODAVOLE: celých 180 views, to zatřese scénou
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    FIDEL: myslel sem jako takvou tu chorál-developující nápěvovku, kterou ale použil už předním pro stejný účel sounáležitostního zpěvu kde kdo.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    OPERAHYPNO: to je zcela jiste, ja prave nechyt tu spojitost s Rohonym, potazmo timto klubem, ale mel jsem potrebu reagovat na ten poloteroridmus....
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    FIDEL: oke, tomu sem se vlastně chtěl vyhnout, point sdělení byl jinde. já si o tom mylsím a vím to co, sem o tom napsal, ale už teď jsme tu OT
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    OPERAHYPNO: hele nebyl bych tak striktni ve vyrazivu, braslavsti chaside (nebo tzv. mrtvi chaside)maj radu odnozi od antisionistickejch charedim az po pubertaky s pejzama, ktery se ucastnej nebo poradaj poulicni technoparty. Rabi Nachman nemel pokud vim nikdy s zadnym terorismem nic spolecneho, je to proste jeden ze zasadnich chasidskejch cadiku. Kdyz to vezmu kolem a kolem, braslavsti na rozdil od jinejch chasidskejch komunit kladou mnohem vetsi duraz na radost, nez na odrikani, askezi atd, takze jsou ve srovnani s nimi vlastne jeste docela sympa. ti z toho videa jsou nejmene pocetna - ale diky tem jejich techno taneckum take nejznamejsi- skupina braslavskych, ktera si rika Na-Nachim, v Izraeli bezny poulicni kolorit.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    kluci, pošlete mě s tím třeba do prdele a pak to smažu, ale nějak nevím kde to sdílet a probrat - zároveň nevím, zda to někde zaznělo nebo ne:
    diskusní téma Rohonyho sparta hymna letná aka NUMA NUMA earworm. je mi o ten koncept, kterej mi přišel se zdál kdekomu strašně nadčasovej, pak mi ale došlo - už sem to někde viděl/slyšel v podobných kulisách a jo:

Na Nach Nachma Nachman Meuman
    https://www.youtube.com/watch?v=gSoMvDJyp0w&t=201s

tadyhle starý video izraelský sekty a poloteroristický organizace Rabiho Nachmana, pěknš nápěv na melodii numanuma, tak sem googlil dál:

The £6.4 million signing from Benfica has been in fine form this season, and the fans have been quick to show their appreciation with their new chant, "Jota on the wing, Jota Jota on the wing." The lyrics, sung to the tune of the early 2000s euro-pop hit "Dragostea Din Tei" by O-Zone, have become a regular fixture at Celtic games. The chorus goes, "When you score, you make the Celtic sing. Jota on the wing, Jota Jota on the wing. Every time you're on the ball, we know there's gonna be a goal. Our superstar from Portugal. "

za mě to jen potvrzuje s jak velikým originálem tu máme tu čest.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    FIDEL: docela jo no. Asi spadne brzy ze žebříku 😂
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    POHODAVOLE: ten si koleduje:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam