Já se sem snažim dávat všechno, co nějak zaujme. V dobrym i špatnym, něco jen jako "monitoring" známejch jmen, třeba spousta Maniaků mě nebaví, ale když vydá klip, tak ho sem hodim, podobně třeba posledni Yzo s Rickem. Leo mi už přijdě jak taková postavička z komixu, podobně Otto, charakterově asi dost divný lidi, ale občas udělaj takovou bizarní perličku, že jim tu to místo nemůžu upřít ;) Já třeba hodně nemusim Barracudu a začíná se mi eklovat celá ta Czecho Moravia Drill krů a další zbytečně agresivní (alespoň v textech) drilleři, ale beru to jako jistej obraz naší společnosti. Ani nevim proč, ale trochu mě začal srát Zoot ;) Zas vnímám spoustu interpetů, kteří to dělaj asi dobře a kvalitně, jen mě prostě nebavěj (ten zmíněnej Garant třeba). Asi nejsem typickej posluchač rapu ;)
Abych to nějak uzavřel, nijak bych se tu extra nevymezoval, ale libovolně je pomlouvejte, drbejte, smějte se jim, rád se přidám ;) Líbí se mi, že se tu víc rozjela diskuze a jsou tu aktivní přispěvovatelé, dřív jsem si připadal víc jak autista, kterej si udělal auditko na pastování linků, aby tim nezacláněl jinde (mam nějakou přehnanou potřebu sdílet hudbu s ostatními, ostatně vedle v RAPu mam read-only ;). děkuji za pozornost ;)