HONZA09:
:) to proto že průměrný český posluchač CHCE být balamucen wannabes . Nejlépe takovými co morfují ve zlobivé chlapce avšak se srdcem ze zlata. Kluk ušatá Smack kraloval ulicím (:D) a nyní chce rodinu, dobře živený pan Horrorcore nabádá lidi aby nevěřili konspiračním teoriím a další stars krmí namotivované publikum jachtokáry, fighterstvím a bičiz,...
Čili Beránek a Narkodurden jsou etalony real mužů prošlých ohněm po česku .
LAYUP:
Netrpělivě jsem očekával lokální variaci na nemenšinového autotune chlapce rýmujícího o tom že si nemůže zapíchat a ejhle - pan Schyzo. Uvědomělý ochránce menšin tedy mírně řečeno nejsem ale nic příšernějšího cca na levelu třetiřadý kopírky Toma McDonalda jsem dlouho neslyšel.
Královsky mě pobavilo to ZNK v komentářích protože celá tahle komedie si už roky řiká o velice nevybíravej SG vál s patřičnym klipem. Mám na mysli něco jako mj. strašnej riot Duhoví vs AlfaBárbři s Alfaguru přehrazenej kordonem a Alfaguru kontra Uvědomělá Žena dohadující se před publikem typu Jedličkárna .
Závěr by mohl být něco jako velitel Manosféra úderky v podobě chlapce v kvádru s navoskovanym knírem a kuličkátorem co ho transparentem "All Men Must Die" mlátí po hlavě nějaká duhová velryba u který se ráno probudí .