• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    SMELLYDICKHEAD
    SMELLYDICKHEAD --- ---
    proč mám pocit, pokud jsem správně odtušil, že mokráš chystá diss na Huga, že se stane něco takovýho....? :

Exkluzivní videoklip MC Fetky: Diss Řezník | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/clanek/video/53678/exkluzivni-videoklip-mc-fetky-diss-reznik.html
    MARZER
    MARZER --- ---
    V rámci týhle nostalgie taky přihodím, jak jsem byl pouštět hyphy playlist do Spinu právě k Abdulovy do show. Je to tak rok 2009 a já měl klasicky 5XL crankový hadry, lol když si vzpomenu. Ale ten playlist byl cool, celkem jsem dostával props na ICQ
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    LAYUP: zcela souhlasim, ja boombap taky cetl, stejne tak Street a taky jsem tam rad chodil, o Coltche jsem psal jen z toho duvodu, ze to tam sam explicitne zminuje, ze delal ve svy dobe lepsi veci (a pak jsem byl take dotazan, tak jsem odpovedel).
    HIROSS
    HIROSS --- ---
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Hele pro mě je Mokráš důležitá postava z úplně jiných důvodů než Coltcha. Boombap web jsem sjížděl nonstop, dával prostor nonames writerům, chodil jsem do krámu pro desky a barvy, vždycky tam byl dobrej vibe. Street časák byl taky cajk. Tlačil tu RnB jako jedinej, a plivat na tenhle žánr mi přijde mimo, okay, nemusí se ti to líbit, tak to nech bejt. Toxxx je můj nejoblíbenejší raper, a Mokráš zas důležitá postava, co to tu posouvala. Toxxx má jedinou pravdu v tom, že to Abdul opustil, ale když máš asi 5 dětí se třema ženama, tak holt musíš jít jezdit dročku. Nechce se mi vybírat strany, celý mi to přijde trapný, ale je důležitý vnímat ten důvod, což je "nelíbí se mi tvý album".
    L4MA
    L4MA --- ---
    MATT: nn, ma to 8+, chyba je ve mne. :)
    MATT
    MATT --- ---
    L4MA: chces mě snad donutit to poslechnout a zjistit, že to nejni takový, jaký si pamatuju?! ;)))
    L4MA
    L4MA --- ---
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Vypadá to, že ani jeden z nich není moc nad věcí.
    MATT
    MATT --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    lyrical genius xd

//chtěli jsme čistej profit, už mě nezajíma obrat,
    mam v tom zkušenosti, poznam, když mě chceš obrat//

ASTELONY28 X TADE X #CMD ERNE100 | TRAFIKY [141 STREET VIDEO]
    https://www.youtube.com/watch?v=yevAF-xKkp8
    L4MA
    L4MA --- ---
    FIDEL: okay, zvlastni beef. dik. :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    tak byl to pravek zejo uplnej, nic nebylo, takze jsem to tehdy taky jel, dnes bych nevypich uz spis nic;) jednu věc, na níž je Abdul bych ale vypích, paradoxne ji najdes na Hugove skvely solovce Rok psa;)
    Ela Ela
    https://www.youtube.com/watch?v=MZ1ORmlWdXw
    L4MA
    L4MA --- ---
    FIDEL: neco jsem naklik, ale jsou to uplny sracky. vubec nechapu proc vubec ztracet cas s tim dissit takovyho "umelce". vypich bys neco zasadniho?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    najdi si na yt Coltcha
    L4MA
    L4MA --- ---
    FIDEL: mohl bych poprosit nejakou relevantni ukazku Abdulovy tvorby? vim hovno, a myslel jsem, ze to je jen nejakej strejda, co to rad posloucha a zvani... :)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ale chut na vonavej teplej strudl ted mam
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    FIDEL: no hlavne sem si z toho vzal, ze kdyz prisel W518 s boyz pod okno tak k tomu oknu Hugo misto sebe poslal zenu "Lindu" ....coz asi rapperovi moc street credit nezvysi....
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: urcite mu to nepomohlo, ale nejvic jo asi skoncilo jeho povidani do medii o tom, ze letel letadlem a ze zeme je placata;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam