• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    MATT
    MATT --- ---
    HONZA09: to je desade s kohakem? ps: ty Pathogenic Virulence (cepice) me docela bavi ;))
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    Adlan x Dollar Prync - LOVE (prod. Huclberry)
    https://www.youtube.com/watch?v=eEAII5-fGoU
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: ted jedou kazdy pondeli vecer na YT, kam si zvou ruzny interprety, ale uz to za me neni ono, jak je jich tam vic. Chapu pak ale, ze uz nezbyva energie na dalsi veci, kdyz k tomu jeste jede radijo.
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Kučera je okay, když se baví s Pavlíčkem, taky tam měl ale pár wtf momentů s mladšími lidmi.

N_I: Souhlas, Puffaze mám dost rád. V Rapu byl ještě okay Osťo (r.i.p.)
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: ten puffaz to občas uměl hezky do ucha zabalit aby ses necítil trapně za moderátora, ale už toho asi moc nedělá ne...

ale ta dívka je úplně tragic....jau:(
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: Jo, tam je fakt vidět, že ten člověk má rozhled a z těch rozhovorů se často fakt něco dozvíš.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP: U týhle otázky jsem váhal jestli to mělo bejt nějaký jedovatý popíchnutí (ještě jak se uchechtla) a nebo prostě je akorát úplně mimo. Ale pak jsem usoudil, že je akorát stejně mimo jako Toxxx. A to jinak Page not found mám rád.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: souhlas!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP: To že rap game je hra, divadlo, nic vážného, tam opakuje několikrát, proto jsem napsal, že to stěžejní informace. Taky v návaznosti na to říká, že nedělá politický tracky. Ok. Zároveň tvrdí, že to každej může mít jinak. Nic jsem nediggil, stačilo ho poslouchat. Jinak se pochcal sám. Tím, že narapoval sračkovej diss na Hit em Up. Před maldejma vypadá jak žvatlající geront a před lidma, co si pamatujou Yo MTV Raps jako komediant.
    MATT
    MATT --- ---
    LAYUP: Moc rozhovoru sem neslyšel, ale přišel mi dobrej Pavel Kučera (On Air, kytary.cz)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: Já si snad nevybavím nikoho, kdo by u nás uměl dělat hudební rozhovory, který nejsou o tom, "co je tvoje hudební meta, vyprodat O2"?
    N_I
    N_I --- ---
    LAYUP: panebože ta typka je nemálo afektovaná to se nedá:))) kafíčko z krokodýlu, studijko ferendors co jebe i česmír...lol...

jakoby jakoby jakoby
    hugo je ale vcelku klidnej a nad věcí,, fer...mluví dobře
    N_I
    N_I --- ---
    nedrží tam moc flow, a beat divnej...ale sdělení cool

PYRABOYZ - NECHCELBYSI (VIDEO)
    https://www.youtube.com/watch?v=rgYGwp3KHKo
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    HONZA09: Hodněs musel diggit, abys tam vyšťournul něco, co bys mohl pochcat.

Mluví úplně v klidu a poměrně s nadhledem.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Dejte mu cenu

David Attenborough českého rapu.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No asi stěžejní myšlenka toho celýho je, že pro Toxxxe je rap game něco jako divadlo odtržený mimo realitu.

Což je zejména v souvislosti s použitím beatu Hit Em up od 2 Pac, kterýho pak zastřelili v autě, flusnuti do ksichtu celý rap game.

Děkujeme Hugo. Běž dělat nový tracky o páření koroptví.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP: Moje disciplína je music.

Hugo Toxxx 2026
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Hugo Toxxx: Beef s OG pávem beru jako prd*l
    https://www.youtube.com/watch?v=-sck98kad94
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam