• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: ¨já myslim že to afrro řikal sám v tom větším rozhovoru, že jim ujel vlak...ale v tý době mě zajímal mental core, aphex twin s bjork a ravelin7....to sem ještě nebyl ve hře tak mě asi jako ulovíš na tuto udičku pokud mě lovíš...vole..

jako si myslim že ikdyž to marketingem dožene, že ted ujizdi stejne vlak uz yzovi...az nastoupi poradne jamaica fussbal se svou estetikou kera prej ted ruluje státy....mi řikali....teda..
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: se ptam, neb trap byl fresh v doce 2011, kdyz Juicy sekal svy nesmrtelny tejpy s Lex Lugerem, to uz mame bratru 15 let, tak me ta "nova vlna" mate.
    JONY
    JONY --- ---
    imho většina děcek co jedou současný hh a trap většnu těch boombap jmen ani neznají
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: evidentne si mysleli, ze to bude mnohem vetsi a nikoho se nas nezeptali;) nevim kolik by musel stat lupen, aby to zqplatilo i tenhle oldskul lineup, ale radove vic nez 2500 lidi urcite.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: tim pouze rikam, ze 2500 prodanejch listku je na podobnej festak skutecne zoufale.malo. spis, ze nechytili tu tvou novou vlnu (to myslis trap a drill? Nebo ci vlastne?), tam dle myho hraly vetsi roli ty prohlidky, neco podpbnyho jsem.nildy nikde.nezazil – to spolehlive odradi kazdyho vyhulence;) taky by se nemelo zapominat, ze tam vzdy bylo tak 30–40% Polaku a vzdy se jim trochu prizpusoboval line up.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LAYUP:
    Tohle neni ani nástřel festivalu +- 7 dní před Dnem D.

DUB:
    Tak ona sázka na Oldschool v týhle době obvykle napříč žánry vychází , ČR je proslulá jako místo kde si jde zablbnout a IMHO jen Onyx by pár k přitáhnout jako asi měli :)

Možná podcenili určitou řekněme...zrychlenost doby se "sejde z očí - sejde z mysli" , vycucanost potenciální klientely po létu + tedy ty Požadavky Mládí a počasí mělo bejt dle předpovědí "mírně unfriendly" .

Dneska už si asi lidi rozmyslí koncem srpna jet na vícedenní rychtu do přívalového deště.
    N_I
    N_I --- ---
    to není špatný, jet na akci nechat si sebrat řidičák nebo dostat podmínku když máš smůlu a otočit se a jet domů:))

ale jak vycukat čerty asi dobrý..:))))

FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: v nejlepsich casech tam byvalo az 25k;)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    No oni tam umeli obcas dat fresh rappery i pred tema rokama. Kendrick byl na hhkempu v roce 2013, kdy naprosto vystrelil po vydani good kid in mad city, Tyler byl s celejma Odd future na kempu v roce 2011, to mu bylo 20 a cerstvejsi bejt nemohl.
    DUB
    DUB --- ---
    driv na hhk byli superstars jako wutang atd, ted tam dali underground rap, coz proste snowgoons, alchemist a ill bill jsou
    DUB
    DUB --- ---
    kdyz sem to videl ten lineup na HHK tak z toho bylo jasny ze ta sou jen boombap artists, zadny newskool trap, kterej ted lidi poslouchaj. ten starej hiphop posloucha jen par lidi v dnesni dobe, uplnej zlomek. N_I ma pravdu, ze to je picovina neco takovyho dneska uz dela. se podivej na looptroop treba, jejich posledni album pred 3ma rokama ma na youtube 4tisice views. kdyz vyda neco yzo, ma to behem par dnu statisice views. se podivej na ill billa, coz je legenda, kdyz neco nahodou vyda coz uz moc ani nedela, ma tam desitky tisic views a to se bavime o USA. tam kdyz neco vyda lil baby tak jde do milionu. je to uz mrtvy proste. kdyz sem videl ten lineup rikal sem si ze musej mit sponzory co jim todle zaplatej, pac tam nikdo nebude. v dobe kdyz byl hhk pred desitkama let nic jinyho nebylo. a ten letak na hiphop zije, to je spravnej lineup na to delat festak, sou ta jmena, co maj statisice views a miliony a to se bavime o cesky scene.zde na hhk davaj Moja Rec, to proste uz nikoho nezajima. psh si hraje na nakejch hrady.cz festakach, doba je uplne nekde jinde. kdo to nevidi tak je podle me dost zaseklej
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Tak jestli to tam vypadalo takhle den před začátkem, tak nevím no. Dyť tam není žádnej gear.

Hip Hop Kemp tvrdil, že „Kemp je ready“, ale realita ukázala pravý opak a festival tím možná definitivně skončil - HipHopStage.cz
    https://www.hiphopstage.cz/hip-hop-kemp-tvrdil-ze-kemp-je-ready-ale-realita-ukazala-pravy-opak-a-festival-tim-mozna-definitivne-skoncil/
    ZILBER
    ZILBER --- ---
    Na německejch profilech babs vydal statement, ze za to může počasí a 2200 prodanejch tiketů
    ZIGOT
    ZIGOT --- ---
    FIDEL: jestli myslis alchemist, tak cargo gallery, museli teda zrusit karaoke show. Jestli zadax netusim
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: zjisti pls, kde v Praze je dnes zadax AL;)
    MATT
    MATT --- ---
    tak nak u obeda jsem pochopil, ze prej tam uz lidi kempujou, na tom kempu ;)) to si uplne rika o nakej sound, co by to tam prijel zasupportovat... hi czechtek? ;)
    N_I
    N_I --- ---
    dnes a prej za fre

FIDEL
    FIDEL --- ---
    Mi nak hlava nebere, ze nedali vedet ani ty hlavni hvezde nak driv.

MATT
    MATT --- ---
    LACIF: LACIF: ale prijdou mi to jako jmena na ktery prijdou lidi
    MATT
    MATT --- ---
    LACIF
    LACIF --- ---
    MATT: Celej ten leták a ty jména jsou úplně mimo
    To by ani NI nebookoval
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam