• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HONZA09:

Odhaduju že festival má být místo kde se odprezentují oceloví oři západní provenience , bičiz s hadříci i Vitón , Úspěch, soudržnost crews a řeší se spory co se nastřádaly během roku .

Problém nastává v okamžiku kdy se po letité pauze nezvládne promo, je nevlídné počasí a jako bonus line - up co by oslovil tak možná kolemjdoucí starce typu já . No a když se hrubě podcení neochota brokolic stát v +-40 stupních s příšernou kocovinou, vlkem a zkumavkou Jägera pod podiem kde Člověk z Roku 1997 prezentuje gangsterství, obezitu příp. neúplnost chrupu.
    LACIF
    LACIF --- ---
    Každopádně jako další akci jsem si book v Brandýse lokální finále dmc v říjnu
    LACIF
    LACIF --- ---
    HONZA09: Tak všichni jsme hráli ten hakis na sídlišti
    Zároveň jsme všichni měli nějakou první kazetu ať už to byli onyx dasFx cypress nebo něco podobnýho.
    Co si budem povídat, kluci na sidlisti ale i ty Češi na pódiu nikdy nezní tak dobře jako většina US/fr
    Další strana je to jak se jmenoval, freestyle koutky battle koutky a tak. A tam se právě kluci ze sídliště mohli potkat a mohlo se tam ukázat kdo je prostě nejlepší že jo.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    roček byl za rap :)

BACK FROM THE DEAD 014 | LEO BERÁNEK |
    https://www.youtube.com/watch?v=UBLmX9dg2DA
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    FIDEL: top forma!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Bába zaspala... :)

Až poté, co OG Pav vystoupil, na něj jedna z cestujících zavolala: „Můžeš to laskavě típnout.“ V tu chvíli už byl několik metrů od autobusu.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Jj, vsichni kverulanti by si proste meli pustit nakej ten motivacni repik a hodit se do pohodexu;)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    CORWEX
    CORWEX --- ---
    FIDEL: Vidím, že na Óesenkách jde pořád nakoupit stejně dobře jako v době mé školní docházky.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Já se přiznám, že teda pro mě byl HHK vždycky tak trochu záhada. Hip hop je pouliční městská subkultura. Patří někam na sídliště, na parkoviště před barák, basketbalový hřiště, nebo do klubu. Lidi, co na víkend jedou pod stan poslouchnout si Prago Union mi vždycky přišli trochu divný.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: myslim, ze od ty nestastny pohodody, jsou s tema strechama opatrnejsi. on ten vitr s velkou plachtou ma fakt silu.
    LACIF
    LACIF --- ---
    FIDEL: Lol
    Email je na @festivalpark. Což jestli se nepletu je již neexistující společnost která skončila úpadkem
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    "Veškeré výnosy z předprodeje vstupenek již byly investovány přímo do festivalu. Je mi to nesmírně líto. Tato situace mě motivuje více než cokoli jiného." Au
    Velký návrat končí dřív, než začal. První muž festivalu Radek Maliník vysvětluje, co se stalo a co zlomilo letošnímu Hip Hop Kempu vaz – BBarak.cz
    https://www.bbarak.cz/velky-navrat-konci-driv-nez-zacal-prvni-muz-festivalu-radek-malinik-vysvetluje-co-se-stalo-a-co-zlomilo-letosnimu-hip-hop-kempu-vaz/?
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    FIDEL:
    FIDEL:
    RUDIE:

Publikum festivalů už výrazně stárne a je to už dost vidět i na akcích typu LiR kde lidi kolem padesátky nejsou žádná rarita . Nemluvě o tristní situaci kolem klubů a dále Mighty nebo BA kde je hlavním hvězdám nezřídka kolem sedmdesáti , mají minimálně jeden bypass a uctívají se časy co se už nikdy nevrátí .

Nepopírám že jsem nefalšovaně zvědav co bude až to velikáni zapíchnou , skalní co ubývají kvůli cenám, věku a cirhoze zmizí pod kritickou míru a cizinci co někde tvoří už 70 % klientely objeví jiný Nový Laciný Cirkus :)

Co se prohlídek týká pamatuju si zejména LiR 21 (?) kde mj. tahali lidi z linkovejch autobusů a vozidel jak králíky, jeden Tomorrowland kde to brali rovnou na příletech na letišti a co se RSA týká koridory a dvoumetrový placatý ksichty s Boerboely co vypadali že je páníčci krmí Trenbolonem čili ono jako hůř být může :)

HH Kemp IMHO nezvládnul jednu dneska klíčovou věc a to vybudovat mezinárodní značku kam ti přijedou lidi klidně na správně vypromovanej "Oldschool Ročník" . Že to nejde je evidentní blbost protože se stačí podívat na jiný žánry a jejich skromné festivalové edice bez větších jmen kam přišlo standartní množství lidí.

DUB:
    No vidiš a to já bych se mít čas na Onyx zadara na Palmovce podíval hned :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    OT ale
    N_I: FIDEL: je to koukam za 450,

Z NL od Cargo Gallery: Exkluzivní last minute show: The Alchemist dnes na CARGU

The Alchemist, jedna z největších ikon světového rapu a producent, který stojí za deskami celé řady zásadních jmen, dnes večer exkluzivně vystoupí na CARGU.

Show vznikla na poslední chvíli a Praha ji dostává dnes večer.

A jak k celé show došlo? Idea k tomu říká:

„V důsledku toho, že Alchemistovi vznikl neplánovaně day-off v Praze, mě napadlo mu udělat show. A on řekl, že souhlasí.“ Idea zároveň dodává, že vstupné nastavili na velmi přátelskou cenu, aby dnes večer mohl dorazit opravdu každý.

15:00 otevírá bar&grill na palubě
    21:00 Idea
    22:00 Alchemist
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    DUB: jasny, je to fakt starodavnej line up, viz lineupy kazdorocniho splashe, ale asi skutecne posrali co mohli, nejen line up. Vyjimku z pravidla vidim jen u Alchemisty, to je sice oldskul, ale ten zaziva naprostej vrchol, staci kouknout kolik desek rocne vyda s rapperama vsech generaci (a navic se mu sound nezasekl u boombapu a je uplne mimo skatulky a furt se nekam posouva).
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    DUB: jeste by bylo fajn dodat ze onyx jezdi opakovane do ruska koncertovat, naposledy v ted v kvetnu.
    DUB
    DUB --- ---
    OT, ale kouknete na playlist live shows na letosnim rolling loud co tam je jmena. carti, don toliver, skrilla... narvano mladejma. a nikde zadny onyx, alchemist, non phixion atd. a ty onyx nevim koho tahnou, po tom co ho 50 cent s bandou zmlatil jak psa a charlamagne se mu smal do ksichtu v breakfast club rozhovoru sem mu to drsnou pozu o kterou se snazi prestal zrat a naky onyx total nezajem. co ten breal s xzibit, zalozili ted nedavno projekt a delali koncert v nakym klubu pro par lidi, views zadny. oldskool je mrtvej proste, delat takovej festak je picovina v 2026

Nine Vicious LIVE @ Rolling Loud Orlando 2026 [Full Set]
    https://www.youtube.com/watch?v=6GhqvbN6mE4&list=PLizAW8rFTzbI0f8AQaKfeqRKaVpV_0A6g
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam