• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    N_I: Slovní spojení hip-hop
    Má to dnes ještě význam 5 elementů? Už nevím co si pod tím představit v dnešní době.
    Já vybral 1 element a jedu ho 31 let, proto mě vždycky nasere když někdo řekne že hiphop je mrtvej)))
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: tak po tomhle rozhovoru bude Yza poslouchat i vaše babička.. ;)))
    N_I
    N_I --- ---
    V čem spočívá síla Hip Hopu? Je mocnější než vlády a náboženství? Podle některých je mrtvý už více než 20 let. V kom žil, co ho zabilo, a kdo má zájem na jeho konci? Co vidíme a slyšíme v Hip Hopu, a jak to ovlivňuje naši vlastní sílu? "

LACIF
    LACIF --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: no právě viděl.. a už se mi kdysi stalo, že jsem se vydal na M+ do Rock Cafe, ale po cestě se zhulil a těch návštěvníků před klubem se zalek tak, že jsem to otočil zas domu... tak jestli fakt čekat, že všichni budou smrdět párnem a cpát si emo prdelí... ;))
    MATT
    MATT --- ---
    když tu N_I psal o live show, tak me napadlo, byl jste nekdo na POSSE? Premejslel jsem o ty cyrilovy release party, ale uz to stoji 850, tak jsem rozhodnuti s nakupem zas odlozil..
    JUNIORGOTHAJ
    JUNIORGOTHAJ --- ---
    MATT: Já jsem to sem radši nedával…😂
    MATT
    MATT --- ---
    ;))
    VOODOO808 - BÁBY FT @HugoToxxxVEVO (official video) (PROD. @VOODOO808 )
    https://www.youtube.com/watch?v=AVEKnq59E8o
    N_I
    N_I --- ---
    Česko má pár milionů posluchačů, Amerika celý svět. Přesto Sheen, Yzo, Ektor nebo PTK na Spotify přeskakují i globálně uznávaná zámořská jména – BBarak.cz
    https://www.bbarak.cz/cesko-ma-par-milionu-posluchacu-amerika-cely-svet-presto-sheen-yzo-ektor-nebo-ptk-na-spotify-preskakuji-uznavana-zamorska-jmena/?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MATT: já to poslouchal a mám z toho takový smíšený pocity. některý rýmy mě vyloženě rozesmály, jak mi přišly na sílu, jiný mi zase přišly výborný. každopádně do toho dost šlape a jsem zvědavej, co z toho bude. nechápu, že týpkovi je 19. současně mi přijde zajímavej ten mix ulice a toho, že dělá scénografii na DAMU (teď to vytáhl @píšuesej).

nicméně s tim Lucou souhlasim, ten mě začal srát po nějaký době (plus pak uplně skončil těma hajlovačkama) a Don Bartovi to zatim věřim, plus ho hajpujou mý oblíbený writers, takže je určitě legit ))
    MATT
    MATT --- ---
    mam za sebou druhej poslech alba Strase Aroma 2 a vlastne musim rict, ze mu tu drsnou pozu docela verim a ackoli ma podobnej vibe, tak mi je o dost sympatictejsi nez Luca Brassi a vschni ti macho rapperi..
    N_I
    N_I --- ---
    vím co nesmím ale co je za oponou?
    nezdá se mi to bejt real

FIDEL
    FIDEL --- ---
    LACIF: este radsi jsem mel nejlenivejsiho – a nejprastenejsiho – rappera ve hre Turbo T. Hele Torula pak preci neco delal snad s Molochem a rozjeli ten diss na Pata nebo koho (jak jsem tu jeho 12 let starou solovku miloval, tak mi prislo, ze se ty jeho texty pak napadne zacaly posouvat do prava, coz se na Slovensku deje vic a vic lidem –viz ten posledni Momo – a v tu chvili jsem ho prestal sledova. co dela ted, vubec netusim).
    LACIF
    LACIF --- ---
    A nějak jsem se teda proklikl přes torulu sem. - nebylo neznal jsem

Tlstý - O Ničem prod. Fendens
    https://m.youtube.com/watch?v=oJwtRNwyhuU&ra=m
    LACIF
    LACIF --- ---
    FIDEL: Torula Tony Pach super:))
    Ale uz tak osm let o nem neni slechu…?
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: no proč se mažu? páč přijde fidel že kádruju

a páč vole, je to vážně mělký....jako toxx sám:)

ale zase tyhle kočkovačky k rapu i 23 teda vždy nějak patřili ikdyž nechcem..

kedy se prestanete brat tak vazne.??

normal artist? this is disaster..:)))../ celou debatu zde se usmivam na zmrda...to je mi taky lito..:)/úú

van Gogh
    https://www.youtube.com/watch?v=qPkNW8qU9l4
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: hele jako mohl jsi to prejit uz uplne bez reakce, navic tohle tu robim uz nejak delsi dobu

nemusis nic...

keců kolem tak slabý desky je až moc.. není zlý to zmizet...protože to je vlastně jedno..:)
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: viď, chci napsat, že osočování mi zde přijde zbytečné, ale pak mi dojde, že jsem to právě udělal..
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: vole, ale ja pak musim premejslet, esli se teda taky nemam smazat, kdyz najednou zmizi to, na co reaguju, beres si nas za rukojmi;)
    N_I
    N_I --- ---
    jo zábava po tom mazání je taky ta, jak se to celý uvede v chaos:)

ale lidé dnes chtějí jasná a tradiční řešení...rozumim..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam