• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MARZER: takže EP, tak to je docela zklamání
    MARZER
    MARZER --- ---
    FIDEL: jo a instra
    MATT
    MATT --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Cely to jeste nikde nevisi co?
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MARZER: a kolik je tam tracku? Ctyri?
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAYUP: už mam doma vinyl, velmi potěšilo
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LAYUP: Laviskuju
    MATT
    MATT --- ---
    Og M x BDNL - Nejsou já (OFFICIAL VIDEO)
    https://www.youtube.com/watch?v=JC1DDl8gXdc
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MATT: Náhodou sympatický, souzním s přínosem terapie
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    N_I: Slovní spojení hip-hop
    Má to dnes ještě význam 5 elementů? Už nevím co si pod tím představit v dnešní době.
    Já vybral 1 element a jedu ho 31 let, proto mě vždycky nasere když někdo řekne že hiphop je mrtvej)))
    MATT
    MATT --- ---
    MATT: tak po tomhle rozhovoru bude Yza poslouchat i vaše babička.. ;)))
    N_I
    N_I --- ---
    V čem spočívá síla Hip Hopu? Je mocnější než vlády a náboženství? Podle některých je mrtvý už více než 20 let. V kom žil, co ho zabilo, a kdo má zájem na jeho konci? Co vidíme a slyšíme v Hip Hopu, a jak to ovlivňuje naši vlastní sílu? "

LACIF
    LACIF --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: no právě viděl.. a už se mi kdysi stalo, že jsem se vydal na M+ do Rock Cafe, ale po cestě se zhulil a těch návštěvníků před klubem se zalek tak, že jsem to otočil zas domu... tak jestli fakt čekat, že všichni budou smrdět párnem a cpát si emo prdelí... ;))
    MATT
    MATT --- ---
    když tu N_I psal o live show, tak me napadlo, byl jste nekdo na POSSE? Premejslel jsem o ty cyrilovy release party, ale uz to stoji 850, tak jsem rozhodnuti s nakupem zas odlozil..
    JUNIORGOTHAJ
    JUNIORGOTHAJ --- ---
    MATT: Já jsem to sem radši nedával…😂
    MATT
    MATT --- ---
    ;))
    VOODOO808 - BÁBY FT @HugoToxxxVEVO (official video) (PROD. @VOODOO808 )
    https://www.youtube.com/watch?v=AVEKnq59E8o
    N_I
    N_I --- ---
    Česko má pár milionů posluchačů, Amerika celý svět. Přesto Sheen, Yzo, Ektor nebo PTK na Spotify přeskakují i globálně uznávaná zámořská jména – BBarak.cz
    https://www.bbarak.cz/cesko-ma-par-milionu-posluchacu-amerika-cely-svet-presto-sheen-yzo-ektor-nebo-ptk-na-spotify-preskakuji-uznavana-zamorska-jmena/?
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    MATT: já to poslouchal a mám z toho takový smíšený pocity. některý rýmy mě vyloženě rozesmály, jak mi přišly na sílu, jiný mi zase přišly výborný. každopádně do toho dost šlape a jsem zvědavej, co z toho bude. nechápu, že týpkovi je 19. současně mi přijde zajímavej ten mix ulice a toho, že dělá scénografii na DAMU (teď to vytáhl @píšuesej).

nicméně s tim Lucou souhlasim, ten mě začal srát po nějaký době (plus pak uplně skončil těma hajlovačkama) a Don Bartovi to zatim věřim, plus ho hajpujou mý oblíbený writers, takže je určitě legit ))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam