PIDALA: nojo, neměla jsem moc snadný těhotenství, ale holt jsem to musela zvládnout .. děcko v břiše je dobrá motivace se moc nerochnit ve svým neštěstí :)
a musím teda říct, jak jsem se nad sebou posmála, co tu píšu o nadhledu a velkorysosti .... včera jsem se hodně vykolejila z rovnováhy, protože na vítání občánků budu muset jít sama.. a to se stydím.. nebo tam můžu nejít vůbec, ale to by mi přišlo škoda
tak se můj nadhled a velkorysost rozsypaly jako domeček z karet :) ale myslím, že to má smysl, zase se k tomu vrátit, zakotvit v tom... tak to nevzdám, i když mi to teda úplně moc nejde :)
....
tohle znám od sebe, moji rodiče spolu nemluví už aspoň 25 let .. a to pořád mají společný přátele a chodí i na stejný akce.
tak jsem na to dost citlivá, když to vidím u jiných lidí. proto jsem na to tak reagovala.
myslím si teda, že tyhle rodový věci jsou dost silný a že často se může stát, že člověk s tím svojí individuální vůlí nic nezmůže. ty konstelace jsou dobrej nástroj, jak to pomoci aspoň trochu rozmotat