POZITRON: já taky nevím, zda myslíš cerreto, ale mám z něj nedávný hodně špatný zážitek.
Jak už jsem psala níž v příspěvcích, chodila jsem tam ráda a často, celá léta. Posledních pár měsíců jsem tam nebyla a nedávno to stalo za hovno. Byli jsme si tam sednout odpoledne po dětském divadelním představení a nejen, že první reakce na 4 děti nebyla nejlepší, ale......
Super chleba, který mívali svůj vlastní, byl úplně jiný, tvrdý, bez jejich dobrého másla; pizza stala za hovno (kamarádka bydlí naproti, odjakživa tam chodí pro pizzu a prý mají stejný pocit) a cizrnovou vege polévku mi přinesli s vmíchanou opečenou slaninou. Naštěstí jsme tam šli jen na "zmrzku a pizzu". Nevím, jestli se mi tam chce jít na večeři, abych si o nich úplně nezměnila mínění. Že by vyměnili personál, provozniho či úplně majitele? Je pravda, že stávající číšníka jsem tam nikdy neviděla.
LaMaler pro mě malér 3X a dost. Nepoměr kvalita a cena, jednou dokonce přijela kuchaře omluvit sama majitelka. Dostali jsme strašlivý jídla..... Budu ráda, když uslyším o změně, nebyla jsem tam cca rok a půl.