Za sebe musím říct, že jsem nadšený. Na to, ak nemám rád déšť, tak se zase potvrdilo, že mi to v takových podmínkách jede nejlíp. Nikdy bych nečekal, se svými 83 kg na 175 cm, že do kopce pojedu a kolem mě se budou dozadu míhat lidi, kteří mi ani nezalepí. Takové nechutné horské blechy, hubeňouři :D Nahoru na Pomezky mi dal
JAZ jen 1:30!!!
Super byl start s eliťákama, protože se nenakoplo tempo jak u dementů, a jelo se normálně pod první kopec, kde to teda slušně vyselektovali.
Dokonce jsem si užíval i to počasí nahoře, kde padaly větve, vítr si s námi pohazoval, kdy místy bylo na cestě tolik vody, že se v dolní úvrati nabírala voda do treter přímo (což bylo teda úplně fuk). Takže za mě tedy
MISO 11 z 10 :D.
A kotouče? Za celou dobu jsem viděl jen jeden, co chvíli skřípal, než mu ten šutr vyletěl. Co jsem ale taky viděl, jak na tom byli líp ve sjezdu a taky to, že z naší závěrečné 4 členné skupiny jsem měl jediný ráfkové, což mě v tom závěrečném padáku do ostré pravé 500 m diskvalifikovalo ze souboje. A taky, že mi to sežralo špalky tak, že se mi pravá páka při brždění v cíli opírala o řidítka. Řekl bych, že na kotoučích už byla víc než půlka balíku.
Nakonec z toho byl 37. flek celkem a 10. v kategorii (40-50).