Před Vánoci jsme se v tomto kamenném obchodě rozhodovali, jestli si koupíme hru Battlefield 4. Zdejší personál nám několikrát odpověděl, že hra na našem xboxu 360 půjde naprosto bez potíží a nemusíme mít nic extra navíc. OMYL. Hra jde pouze s hard discem speciálním pro xboxy.
Při pokusu hru reklamovat, jelikož nám nešla ani nainstalovat, hru samozřejmě nevzali zpět s tím, že jsme ji otevřeli (jak jinak zjistit, že nám nejde, že ;) ). Kupodivu se do rozhovoru dal další pracovník a po delším rozhovoru nám prodal 16GB fleshku s tím, že s ní to určitě půjde.
Nejsme žádní odborníci ohledně her, tak proč nevěřit lidem, kteří by o tom měli něco vědět. Samozřejmě, že ani s fleshkou to nefunguje. Kdo chce tuto hru musí si k ní přikoupit hard disc, teď už jsme o něco chytřejší, díky jiným obchodům, bohužel vánoční dárek se moc nepovedl.
Děkujeme prodejcům z electroworld Prahy - Černý Most a garantujeme Vám, že už k Vám rozhodně nepáchneme :)
doporučuji prodavačům z Electroworldu v ČB Géčku školení na téma slušné chování, protože to, co jsem tam při pokusu o nákup zažila, to patří do masny v roce 1980, případně do Tuzexu z téhož roku. Otevřená sprostota, slovní agrese a pohled svrchu, za který by se nemusel stydět ani vekslák nejtěžšího kalibru, naprostá laxnost ve stylu "co je mi ty póvle zákaznickej po tobě", prostě síla. už nikdy víc, i kdyby prodávali zlatý prasata za dvacku, na tohle chování zkrátka nemám žaludek!!!
Asi před třičtvrtě rokem jsem zakoupil telefon v ElectroWorld v Hradci Králové Březhrad... Kupoval jsem na splátky,vybral jsem a šli jsme septat papíry,ujal se mě takový mladý,arogantní ,,kluk". Jeho arogantnost bych pochopil ale opravdu mi vadí,když se prodavač věnuje zákazníkovi a během toho řve na kolegy kam mu dali cigára,kam půjdou na oběd,že to dnes stojí za hov.. a tak... Po sepsání mi oznámili že telefon bohužel není na skladě,ale do příští týden dorazí,chteli mlj kontakt,že mi určitě zavolají...jo jasný... uplynul týden a já tam volal a řekli mi že telefon ještě nemají,asi po deseti dnech zas neměli,bylo mi to divné a schodou náhod jsem tam ten den měl cestu a šel jsem se do prodejny zeptat. Nevím jestli si mě od minule pamatovali,nebo takhle vítají kazdého zákazníka,ale se slovy A CO VY TU ZAS CHCETE jsem byl přívítán.Znovu jsem se zeptal na telefon a ten ,,mlaďas" na mě vybalil no ten už tu pár dní leží,proč jste si nezavolal ?? Neměl jsem chuť jsem se s ním dohadovat,poprosil jsem ho o papíry abych si ho mohl na informacích vyzvednouta a mě po chvíli bylo oznámeno že to asi kolega nějak zapoměl zapsat,že všechno musíme zapsat znovu,ale že on nemá čas a kolegy od oběda rušit nechce... musím poškat...a tak jsem se šel projít a asi po třičtvrtě hodině jsem šel do obchodu a že se kolegové ještě z oběda nevrátili.... Po hodině a půl semnou a znovu s arogantním klukem byl sepsán papír a byl jsem poslán na informace... OPRAVDU,CO SE TÝČE ZAMĚSTNANCŮ TAK STRAŠNÝÝ!!
myslel jsem si, že Elektro World je dobrý obchod a objednávka bude v pořádku. Objednal jsem si lednici a také odvoz staré lednice. Lednici dovezli dva takoví, no nebudu komentovat. Lednici vyložili u vedlejšího domu, kde ji také chtěli doručit, i když měli jasně danou adresu na dodacím listě. Musel jsem tedy pospíchat ven, abych je zastavil. Lednici tedy přenesli k mému domu. Cestou ne jednou přešli po rozbláceném trávníku a stěmi to ušpiněnými botami mi vstoupili do bytu a jen tak se mi po celou dobu rozbalování lednice procházeli po kobercích. Když přišlo na řadu převzít starou lednici, přepravci mi oznámili, že jí nevezmou, protože je prý neodmražená. V mražáku bylo opravdu asi šest kapek, které nestačily zaschnout. Řekli mi, že zavolají na nějaký jejich dispečink a že lednici odvezou příštího dne. Lednice mi stále stojí na chodbě, ale hlavně že si Elektro Word vzalo 299 Kč za odvoz starého elektro spotřebiče. Zítra volám do Elektro Wordu a jsem zvědav jak to budou řešit.