DANYSEK: co se tak vytahujou, tak sestřelili pár menších ryb (rozumněj: level Rath).
Co se týče velkých ryb, sám nevím, co si mám myslet. Např. kdo financuje kterou prezidentskou kampaň? Stojí za Drahošem opravdu Kellnerovy peníze, nebo je to jen pomluva? Které peníze stojí za kterou politickou stranou? (Valenta = Parlamentní listy, sponzor ODS, srsly?) Je to skutečně spor "vliv bývalé StB" (Babiš a jemu podobní, často možná i dvojí agenti co byli v řadách řadách disentu?) vs. "vliv bývalé KGB" (Zeman, Kellner, postmoderní ruské peníze?) A co na to Jan Tleskač?
Podívej.. nikdy jsem nepředstíral, že vím všechno. Výhra Pirátů v parlamentních volbách není mou osobní výhrou (tomu nasvědčují počty preferenčních hlasů, ale i další věci, tedy že sice na rozdíl od některých zakládajících členů jsem nezahořkl, ale současně se necítím být ani členem nějaké "vnitřní strany", ve které jsi ti, "se kterými se počítá"). Jsem obtížně říditelný, obtížně motivovatelný, nedůvěřuju, nebudím důvěru, nehodím se do politiky. Navíc mojí dlouhodobou slabinou je, že nehrajou dobře strategické hry (ačkoliv mě hrozně bavěj). Age of Empires, šachy... ve všem tomhle soustavně prohrávám (i když je to trochu i tím, jaké protihráče si vybírám, to je pravda...)