• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSPiráti.cz (unofficial) vs. hloupí a zlí trollové, co proti nim vystupují
    Obecně plkací, otevřená a nemoderovaná alternativa k diskuzi "Česká Pirátská Strana". Stávající klub [ Česká Pirátská Strana ] slouží spíše k prezentaci aktuálního dění ve straně a oficiálních názorů strany a jejích členů, případně k debatám s příznívci... a samozřejmě přitahuje pozornost během předvolebních kampaní. No a rozmohli se nám tam odpůrci a trollové, kteří samozřejmě s napětím očekávají moment, kdy začnou být jejich příspěvky mazány, případně kdy dostanou ban. A právě v tenhle moment vzniká potřeba obecného kecacího prostoru, pro různé Pirate-related flamewars, které by v oficiálním moderovaném klubu mátly příznívce a potenciální voliče a vůbec obecně zabíraly prostor.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a to takzvane becko TOPky, kde ID NIEKT0 podporilo Bartosuvu nominaci se punktovalo s TOPkou kdy presne? Dohledatelny politicky CVcko toho piratskyho kandidata mas nize - je tam kdekdo, ale TOPka fakt nikde :D U piratu je viditelne (a tvuj ban vedle to dokazuje). ze taky sazite na blbost a neschopnost dohledat si informace :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: béčko TOPky, která ale momentálně vyslalo kandidáta do Senátu bojujícího s kapitalismem :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Extremny fasisticky nacionalizmus?:) Uz som pocul Bcko TOPky, ANO pre ajtakov, neomarxisti, skautici, ale toto je nove:)
    JPLABS
    JPLABS --- ---
    VYHULENY_UFO: jojo, mě piráti připadají že to je takový mix extrémího fašistického nacionalizmu zprava a extrémní ortodoxní komunistické levice. Mezi tím skáčou hip-hop sem tam, jak je potřeba. Ale čas je smete, skončí v propadlišti dějin a času.
    JPLABS
    JPLABS --- ---
    VYHULENY_UFO: moje řeč, piráti jsou mamánkové, vychcánkové, kteří nikdy nikde nepracovali, nic neumí, obzvláště dvojitý magor s 2x Mgr titulem je naprostý úchyl mentálně nedozrálý. Jediné co umí je dělat problémy, vyvolávat spory. Nic pozitivního neudělali. Bedny na krku mají akorát na parádu, na náušnice. Uvnitř mají prázdno. Zajímají je pouze prachy, chlast, holky a drogy.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: asi nejaka velmi kratkodoba anomalie... :D Predpokladam, ze spousta hlasujicich pro to ma v rovine "kdyz za nim stoji Ivan, tak musi bejt dobrej" :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: proste uz abyste odtahli do hajzlu. na komunusticky srace, kteri i po 30 letech od prevratu vidi v nato zoldaky, propagujou marxe a v evrope vidi nepritele, nejsem vubec zvedavej. a nejhorsi jsou smejdi z burzoaznich zazobanych rodin, kteri nikdy nemakali, nemuseli resit zivobyti a jejich jedina zivotni napln je resit na internetech hovna.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: v době kdy jsem ten link postoval mělo převahu ne.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: cisla... pocty hlasujicich... mozna, samotna podstata... ze je vice pro nez proti... nikoliv :D Ale je to dobra sonda do hlubin piratovy duse... vcetne te Bartosovo, zejo :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: tldr sracka. proste ste si ho vybrali a ted si zjistil, ze to byla picovina na entou. ods klause vyhodila, vy si kreteny hyckate.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: ono se to půběžně mění.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: odmitave rikas...? Ja teda vidim vic hlasu pro nez hlasu proti... :D Ale je to vtipny, Rumla jste vypiskali ciste jen kvuli tomu, ze se kdysi paktoval s ODS - ale tady s borcem, co z vojaku NATO nahlas dela zoldaky se spokojene paktujete. O tom, ze obeh kdejakou partaj (DEU, SZ, Hnuti Zeleni, hnuti Zmena a zpet k SZ) ve snaze ziskat nejake dobre placeny koryto nemluve... :) No, Bartos ma po tom, co se za tohle individuum sam primluvil taky co vysvetlovat... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: pro jeho nominaci hlasovalo 26 členů z 32 hlasujících. To je tedy nějaké divné, protože aktuální širší průzkum mezi členy se k tomu staví odmítavě:
    anketa - bojovník proti kapitalismu Tožička - Fórum Pirátské strany
    https://forum.pirati.cz/viewtopic.php?f=637&t=51190

    Teď nemám úplně jasno, kdo nominuje senátní kandidáty, ale byla tam nějaká nominace krajským sdružením + teoretické právo veta republikovým výborem, když jsem se tím naposled zabýval. Tožička má podporu Ivana Bartoše, ale doporučuju celé to vlákno. Ano, pustil si ve veřejné komunikaci hubu na špacír takovým hodně anti-militaristickým, hodně levicově-pacifistickým stylem, to je pravda. Ale dělal rozhodně zajímavé věci, viz jeho angažmá v Africe a související dokumentární film.. .je to zajímavá osobnost, kterou určitě nelze shrnout do několika kontroverzních výroků.

    Pokud odejdou někteří lidé z Pirátů např. do nové post-zelené strany Budoucnost, tak to možná pomůže trochu zpřehlednit situaci....ci když ale levicové strany můžou být bouda... viz např. zpětná hypotéka, skvělý nápad pomoci důchodcům - až na to, že přiští pravicová vláda či zastupitelstvo za další 4 roky může takto získaný státní majetek klidně zprivatizovat, a všichni budou mít pocit, že to proběhlo demokraticky... lepším řešením by byly silné nadace, které by nebyly pod politickým tlakem, takže např. důchodce by při podpisu zpětné hypotéky věděl, že byt bude určen např. pro specifickované případy sociálného bydlení - studenti, svobodné matky, jiní důchodci - po dobu nějakých X let a nebude po nějakém dalším přelivu veřejného míněné zase privatizován.

    Obecně dělat z Tožičky nějakou kauzu je úlet. Je to prostě elektrikář, který cestoval po Africe.... pár pacifistických výroků je vytrženo z celkového kontextu jeho působení a dělat z jeho nominace 26 členy nějakou megakazu je silně přehnané.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    KRAMERIUS: a vono jsou Strasnice u Teplic? :D
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    VYHULENY_UFO: Tys ho chtěl volit? :-)))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ty vole... to sem ani nemel videt...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: s podporou Ivana Bartose... a treba i mistniho NIEKT0 :) Slusne se vybarvuji, kluci.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //ne, nesmi se zapomenout, ze i kdyz se snazi pirati mlzit, pirati byli, jsou a budou levicovi extremisti.

    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: jak to vubec vypada s piratama v mimoprazskejch obvodech? mam nejaky informace z chrudimi, ze tam je to prej tragedie.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a tak rychly to samozrejme nebylo... ucitelskej sbor se po '89tym mavnutim kouzelnyho proutku fakt nezmenil... a pokud jde o vyuku nasich novodobych dejin, ta kulha do dnesnich dni.

    Skvela argumentace s ANO kulha, treba na Praze 5 se i Pirati do (dnes uz rozpadle) koalice s ANO cpali, zejo :-) Stejne tak se s ANO punktovali Pirati treba na Praze 11. O piratskem pribehu spoluprace Piratu s ANO z Jablonce nemluve. Je vtipny, ze v dobe vzniku tech koalici, co se misty v case rozpadli jste z rad Piratu argumentovali tim, ze to je o lidech a ne o stranicky knizce :D Kdyz se ty koalice droli, nahle ty stranicky knizky zas vytahujes... :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: a já něco takového řekl kde? Jen tvrdím, že s nástupem generace co dospěla až po roce 1989 si nikdo nevystačí s obviňováním z "bolševismu". Akutní hrozbou je spíš Babišismus, zkrátka oligarchická mediálně-ekonomicko-byrokratická diktatura, která ani nepotřebuje nějakou složitou ideologii.

    Vývoj na Praze 1 je dobrou ukázkou, že Piráti mají ke spolupráci s ANO daleko meší tendenci než ODS a TOPka. Ve skutečnosti hrany vymezování se vůči ANO se nejspíš otupí jako první u ODS. Mj. v panice z úprku voličů k Tříkolce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam