NIEKT0: ten jak ty rikas 'freestyle' rap odkryva to, jak budou Pirati fungovat, jestli zasednou ve vlade :-) To bude teprve sodoma-gomora.
Odpadky jsem tu nevytahnul, ale kdyz uz jsi to pripomel... sem se dival na ten slavnej
Portal Prazana, co mel bejt puvodne
v cervnu... nakonec s tim vysli s trimesicnim zpozdenim az v
zari - a od ty doby se to nikam zas moc nepohnulo. (
a to jeste vydindali zdrojaky z vnitra) ... a dneska to "funguje"
zhruba takhle... :-) ...pritom pry to
od 1.1. melo jit - mame
7.1.2021 a nic :D Ocividne to soudruzi v OICT "maji nachystane".... nedivil bych se, kdyby to teprv nedko zacal kodovat. Mozna. Bodejt by se stihaly poradny veci v terminech, kdyz se tam delaj jiny
ptakoviny. Aneb utraci se za dalsi nesmyslnej webik duplicitni k tem, co uz existuji na podobne tema (
a ani odkaz do portalu prazana dat OICT nezvladne). eGoverment v magistratnim provedeni je jeste vetsi bida, jako ten statni... dohromady to nic neumi. A narozdil od vselimoznejch mimoprazskejch prdeli ten prazsky portal nenajdes ani v
Portalu Obcana. I ta vymluva, proc to nezobrazi je trapna - kdyz se
zactes do puvodniho zneni paragrafu, na ktery se odkazuji je sam o sobe nesmysl - jednak se to tykalo danove informacni schranky (
a to fakt nejsou poplatky za popelnice) a druhak se eIdentitou slo hlasit i k te datove schrance... uz nejaky ten patek (
potazmo ji slo takto i zridit). Takze pristup skrze eIdentitu fakt
nebyl problem.... to se spis nekdo nasel bizarni vymluvu, aby nemusel neco delat :)
Tohle je vec, kterou ma v gesci osobne Hrib, to jsou vysledky jeho manazerske neschopnosti. Nemuze se vymlouvat na koalicni partnery. Vyridit parkovaci v ZPS elektronicky? Nejde, zapomen... padej s papirem na urad! :D A ze se ZPS letos rozsirovaly... (
Ale jo, "neco" elektronickyho jsem k ZPS nasel....registrace po telefonu? ROFL... velmi inovativni! :D) No hlavne ze
muzu dat zadost podle 106... fakt bezna cinnost, kterou typicky prazan vykonava. Chapu, Michalek to mel pred lety jako sport, tak to prislo Piratum asi dulezitejsi nez... jiny funkcionality pouzivany podstatne vetsim okruhem obyvael metropole. A nebo proste udelat jednoduchej formularik je to jediny, co piratsti expertici zvladnou. No hlavne, ze Blaha hlida stat.... ale OICT ohlidat nedokazal ani v tom, aby dodrzeli puvodne slibene lhuty spusteni toho portalu.
Proste co se IT tyce... jste amaterske sumari ;-) Plna huba silacky kecu z opozicnich lavic, ale jakmile se ma neco zacit fakt delat, tak nasleduji ruzne kuriozni...
vyhovorky :D A vysledky jsou tragicky.
PS: pri psani tohto postu jsem zaregistroval, ze webik
prahavolnocasova.cz odkazovany z toho paskvil-portalu naopak
nefunguje :D Asi proto, ze IP routing tech borcu na magistratu taky
neni silna stranka. Skvela ukazna neschopnosti :D Ten link "Praha pracuje" je taky vtipnej, tam se clovek
nepodiva vubec. Asi se moc nepracuje a je potreba to schovat... :D Ze by se
nic nedelo se mi taky nejak nezda... ovsem ten portal se tvari, ze je mrtvo :D