DANYSEK: nemyslím, že třeba vloni jsme byli v červených číslech. každopáně pokud vím, v začátcích si uznával jen neziskové sousedské sítě a proti komerci si bojoval, takže když uznáváš neziskovky, tak co že ti najednou vadí normální ztrátovka?
Na Praze 6 je naštěstí spousta zákazníků, co jen po ceně nejdou. Problém je spíš fluktuaci klientů v nájemních bytech, to je vyčerpávající a popravdě, není to to, co mi na tom bavilo, protože řeším spíš ty bezdráty, které jsou větší sranda a dobrodružství.
Každopádně, než budeš šířit FUD, tak bychom si měli vyjasnit nějaké nuance. Někdo tady, nebo jinde na NYXu, tuším asi emo-UFO ale nejsem si jistý, vykřikoval, že by mi "v žádném případě nezaměstnal". No tak samozřejmě já třeba v té firmě nemůžu toto vykřikovat, protože tam personální politiku nemám: třeba kdybys chtěl u nás pracovat, tak skutečně nebude moc záležet na mém názoru (i když tvoje pověst tě předchází, takže si nejsem jistý, že by z toho něco bylo i tak :-)). Ale opravdu třeba nejsem v takovém postavení, že bych mohl někomu na netu vyhrožovat "já bych ti práci nikdy nedal", takže asi tak.... na druhou stranu, kdybys měl pocit, že tě co já vím v Modřanech ruší nějaká 5 Ghz anténa z Břevnova (pun intended - je to 10 km), tak asi budu ten člověk, na koho tě firma odkáže. ..
Každopádně nevím, proč to tak řešíš. Na jednu stranu, ano, nevyvíje se to úplně podle mých plánů, na druhou stranu, ze všech sousedských sítí jsem to byl právě já, kdo nebyl solista a proto vznikl nějaký větší celek. Kolem sebe ať se podívám, buď to dělají sólisty a nebo se sólisti nechali koupit a teď tomu ředitelují (a nebo to sólisti prodali a šli od toho). Právě proto, že jsem to na začátku nedělal jako on-man show, na rozdíl od co já vím, třeba cznet nebo leckoho dalšího, se to vyvinulo tak, jak se to vyvinulo... což je v něčem dobře a v něčem špatně.
Ať to je jakkoliv, tak mě trochu hodnotí, když se o hodnocení snaží někdo, kdo vlastně netuší a má jen potřebu šířit FUDy. Samozřejmě, mě ten trénink v trollení v omezené míře baví, vysvětluju známým, že se tu s váma bavil, abych se procvičil v technice trollení a něco pochytil (a oni podotýkají, že to se ale budu muset nejdřív naučit být zlý a hloupý... ale všechno má své meze.