FREERIDER: v Americe/Kanadě nežiju, takže to budeš vědět líp ty a že se třese z Číňana tomu bych věřil :-) jasné ten článek je takový výkřik, ale je to prostě nějaká indicie toho co se děje v e-bike společnosti
Pointu článku jsem pochopil tak, že v Americe ten limit sice je, ale vyrábí se kola u kterých to jde jednoduše vypnout a pak jedou rychleji. On navrhuje aby prostě rychleji nejely "nikdy"
Minule jsi v diskuzi o rychlostním limitu psal jako argument, že se potřebuješ rozjet na skok v terénu, teďka jsou to "fire roads" .)
Ano na elektrokole ten limit prostě na rovině pocítíš velice rychle, motor (dopomoc) by mohl jet dál a dýl ale to je "tvůj" problém. V terénu je prostě zbytečný a ta cyklostezka je taky nesmyslný argument. 40 jede pár psycho silničářů, kteří by takto taky jezdit neměli, cyklostezka není prostě určena pro sportovní jízdu, měli by jet po cestě. Jezdil jsem x let denně na silničce po cyklostezce do práce a když jsem jel 30 km/h tak jsem byl naprosto nejrychlejší v běžném cyklo provozu. Jediný kdo mě předjel byl zmiňovaný psycho silničář a nebo načipované elektrokolo. A udržet 30 není vůbec lehké, natož 40. Tak to prostě je a presne toto je ten problém. Nastavit přísný limit aby elektrokola neobtežovaly svou větší rychlostí ostatní a nevznikaly tyto problémy v cyklodoprave a infrastruktuře