PEPAZZ: strava or it didnt happen .) je to právě jak píše
DAKRLS 33km/h je pro naprostou většinu lidí letecký den..já jezdil denně trénovaný po liduprázdné cyklostezce do práce a průměr 30 jsem na segmentech ani neměl, pokud jsem dost toho fakt nedupal do plných. Vždycky 28+- a to jsem všechny předjížděl . To prostě není realita průměrného cyklisty tyto čísla co píšeš .)
Schválně si tady na Stravě otevřu lidi a mrknu. Mám tu silničáře co jezdí tréninky s profikama, včera byl na kole a průměrnou rychlost měl 30km/h. Kombinace silnic a cyklostezek. Na jedné liduprázdné rovné cyklostezce jel segment průměr 31. Na ostatních pod 30.
Pak je tady kámoš co zajel na světovém poháru Gravel Hlinsko teďka třetí místo v kategorii. Takže extra třída, p růměr v závodě 30km/h. Když se byl projet pred pár dnama tak průměr 27 km/h
Další borec co dojel sedmý na mistrovství CŘ v xc maratonu, průměrná rychlost 25km/h a na trati po rovině nebo v terénu nepřesáhl ani rychlost 30km/h pokud to nebyl sjezd. A to se bavím co české špičce v závodě horských kol na rychlé netechnické trati.
Průměrná rychlost obyčejného cyklisty je tak 25km/h max a je rad a na cyklostezkách v Evropě proběhla dokonce studie kde je ta průměrná rychlost 14-20km/h v celkovém průměru.
Prostě nedává vůbec smysl, že by někdo potřeboval jezdit nebo jezdil 30km/h a víc na cyklostezce, natož v terénu kde tahle diskuze vznikla (šéf Treku co brečel, že jsou elektrokola moc rychlá na trailech atd.)