• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARRISous-vide, vaření ve vakuu při konstantní nízké teplotě
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    SARRI: dokonce existují i spesl "plovaci kuličky", který nás na hladinu, voda se pak vyparuje minimálně a pomáhají držet teplotu. výsledek ale malý výkyvy neovlivní.
    KLAAR
    KLAAR --- ---
    VOY: jde ;) jak ho děláš, ze máš nedovarenej bílek?
    VOY
    VOY --- ---
    SARRI: Ja bych rekl, ze polykarbonatova gastronadoba je v poradku. Nikdy jsem ji neprikryval a nerekl bych, ze to nejak ovlivnuje vysledky. Opravdu dobry vajicko bez slizovyho bilku se mi ale nikdy nepodarilo udelat a podle me to bez dalsi upravy ani snad nejde.
    SARRI
    SARRI --- ---
    male porovnani ..
    SARRI
    SARRI --- ---
    tak ... Muj prvni fail byl, ze jsem zapomnela na "tesneni" a pouzila jsem asi i moc maly hrnec. Ciii teplo unikalo a vysledek nic moc. Po chvili googlovani jsem zjistila, ze nekteri nadobu, ve ktere maji upevnene sous-vide klidne zabali jeste do rucniku.

    Tak si rikam .. Co je vubec nejlepsi nadoba? Klasicky hrnec na vareni, plastova prepravka ci prenosna kempingova lednicka, hmm?

    Jasny je, ze prisrte rozhodne s poklickou ci jinak zakrytym hrncem.
    SARRI
    SARRI --- ---
    Ahoj,
    rada bych tohle auditko pojala jako zdroj informaci, rad, tipu, triku a receptu od/pro sous-vide nadcence. Urcite na nyxu najdu par lidi, kteri doma (ci profesionalne) tuto metodu pouzivaji. Postupne budu dulezite info davat na home a doufam, ze mi pomuzete s mymi vlastnimi zacatky :)
    Pred tydnem jsem si poridila Anovu i s vakuovackou. Prvni pokus omyl uz mam za sebou a nehodlam to vzdat dokud nebudu spokojena :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam