viz KASUMI, DEVIL
imho pro nás profíky je těžký nemít komorovou vakuovacku, která prostě funguje úplně jinak a líp, než ta domácí varianta. máme doma foodsaver už léta, ale ja se s ní do teď nenaučila a děsně mne rozčiluje. rovnat pytlíček, protože je v roli, roluje se a mačká se, rovnat ingredienci znovu a znovu, protože se neustále posouvá, neschopnost pojmout šťávu a marinádu tak, jak jsme zvyklí z práce.
pro představu neznalce: komorova nejmenší vaku je za minimálně 25k, váží 40kg, rozměry cca 40x50x60.
ingredience do sáčku, sáček na různě nastavitelnou plochu do komory, srovnat hranu, zavřít. odejdeš příjdeš hotovo. případně zastavíš dle požadavků na vakuum. dohromady asi 30sec.
(když není bob doma, vezmu si ingredience do práce, vaknu tam, přinesu domů :)))
trochu přiznání, ale fakt upřímný!