úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
GLOBALISTA
---
---
8:56:08 16.7.2018
1 odpověď
LILINKA6423
: Bez chleba to určitě půjde, ale bude to řidší. Já to bez pečiva nikdy nezkoušela. Asi přidat méně vody?
LILINKA6423
---
---
8:34:05 16.7.2018
1 odpověď
GLOBALISTA
: Je to dobré i bez chleba nebo to bude moc řídké ?
ZLOKOCKA
---
---
8:16:11 16.7.2018
1 odpověď
Nemáte někdo nápad, co udělat z červeného rybízu? Zavařeno už mám.
GLOBALISTA
---
---
23:52:29 15.7.2018
GLOBALISTA
: Omlouvám se za formu, jinak to nemám. A pokud to sem nepatří, tak se moc omlouvám, hoďte tomu nějaký minus a smažu to. Jen že ta polévka je táááák moc dobrá :)
GLOBALISTA
---
---
22:14:57 15.7.2018
3 odpovědi
+4
Pokud nevíte, co s cuketami, hodím sem recept na výbornou cuketovou polévku. Několik let jsem se jí tak přejídala (a vůbec mi nebylo líto toho času, klidně jsem se hned pustila do další várky), že už ji nemůžu ani cítit :P
ILLUZE
---
---
21:38:22 15.7.2018
+2
KAMIONG
: hele, není, jsou tam jablka :) ale pekelně jsem zvažovala, jestli ji tam vrazit :-D
najdu a dodám během týdne...
KAMIONG
---
---
21:37:33 15.7.2018
1 odpověď
ILLUZE
: v něm je taky cuketa? Můžu poprosit o recept?
KAMIONG
---
---
21:36:58 15.7.2018
ILLUZE
: já jsem těsto rozetřela na silokonovou podložku, mám takovou s okrajem, a dala péct vcelku. Nakonec jsem nakrájela vertikálně a srolovala. Chlapi na to chtěli marmeládu, takže příště možná zkusím cukeťáky na sladko.
ILLUZE
---
---
20:42:13 15.7.2018
1 odpověď
+6
A něco na snídani - makovec - takový ten klasický slovenský, krásně mokrý...
ILLUZE
---
---
20:33:42 15.7.2018
+3
A cuketové kartičky - ze stejného základu jako recept níže.
ILLUZE
---
---
20:33:07 15.7.2018
1 odpověď
+5
Tak ještě něco k cuketovému období ,-)
Cukeťáky se špaldovou moukou.
KAMIONG
---
---
18:32:45 15.7.2018
PIRYUS
: tak jsem si myslela, jakou jsem vymyslela vychytávku, když jsem cuketu lisovala menší miskou ve větší misce, a teď v komentářích pod receptem čtu, že ideální je vymačkat ji v utěrce - facepalm, to mě fakt nenapadlo! Příště...
ROMANICAK
---
---
17:28:24 15.7.2018
PIRYUS
:
KOCHANSKA_CH
:
LUCIASHECK
:
BERUSKA_CA
:
Vyzkousel jsem vsechny mozny varianty a nakonec za me nej je s Ricottou, balzamikem, bazalkou a olivovym olejem.
FITH
---
---
15:49:42 15.7.2018
+1
GLOBALISTA
: Asi lokse :o)
GRANTORINO
---
---
15:22:04 15.7.2018
+3
Náš svačinový a snídaňový hit tohoto léta, čistě tvaroh s čerstvou pažitkou na chlebu s psylliem a okurka :)
EULE
---
---
14:47:35 15.7.2018
GLOBALISTA
: Mnam :)).
GLOBALISTA
---
---
14:46:51 15.7.2018
1 odpověď
EULE
: My trháme kusy rukama :)
EULE
---
---
14:46:23 15.7.2018
1 odpověď
GLOBALISTA
: Ano ano, my je taky vzdycky rolujeme :)).
GLOBALISTA
---
---
14:45:39 15.7.2018
2 odpovědi
+1
EULE
: My je od mala jedli ještě teplé jen se solí a roztékajícím se máslem a pili k nim kakao. Loni jsem na martinských trzích v Dejvicích objevila nějakou folklorní specialitu (bohužel jsem zapomněla jméno) a byly to tenké placky z bramborového těsta právě na sladko (výborná kombinace povidla - mák), ale byly zarolované, což si u těch svých neumím představit, zlomily by se. Asi tam dávají víc vajíček. V našem originálním receptu prý není vajíčko žádné, ale jedno tam vždycky dáme. A dělám je z vařených brambor - zbytků.
ACKO
---
---
11:14:40 15.7.2018
EULE
: v troubě na plechu se to upeče skvěle
EULE
---
---
11:04:29 15.7.2018
1 odpověď
ACKO
: Moje babicka to pekla na plotynce - na varici. Ale to uz dneska u sklokeramickych a indukcnich asi nejde, mozna v panvi?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam