úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
ILLUZE
---
---
22:52:34 18.7.2018
1 odpověď
+8
Domácí makovky.
ILLUZE
---
---
22:51:49 18.7.2018
+11
Dušené krůtí s bramborovými plátky, pečenými s mrkví.
Ty plátky sem někdy ještě nahodím - je to vlastně něco na styl brambůrků, dělám k nim různé dipy, jen prakticky s pár kapkami olivového oleje, bylinkami porůznu ze zahrady.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:23:29 18.7.2018
1 odpověď
+7
Vařte a foťte, ať tu furt nemachruju já!
Dnes máme na indiánským prostírání guláš bez zahušťování z Crock Potu (8 hodin na nízký stupeň). Maso je z kančí plece. Příloha jsou zelňáky, muž k tomu fasoval i bramborový knedle s pohankovou moukou.
KOCHANSKA_CH
---
---
16:02:54 17.7.2018
+5
Skoro vůbec nepeču, ale meruně už začínají končit, tak LC "bublanina" z kokosové mouky, vajec a crème fraîche. Slazeno erythritolem.
KOCHANSKA_CH
---
---
15:59:25 17.7.2018
+10
Zas nefotogenickej blivajz. :-)
Lečo si připravuju den předem k odležení, před podáváním přidám vajca. Máme zralá rajčata, paprika stojí dvacku a zbyly mi dva poctivý buřty od řezníka, takže volba jídla jasná.
FITH
---
---
13:39:56 16.7.2018
+1
FITH
: Polevka je skutecne vynikajici,nepouzila jsem zadnou kostku,ale vyvar a do zakladu jsem pridala lzici korenove zeleniny nalozene v soli. Ve finale jsem kapla trosku smetany.
FITH
---
---
13:07:59 16.7.2018
1 odpověď
GLOBALISTA
: Uz bubla na plotne,jsem zvedava jak dipadne,chleba taky nedam,neb ho nejim :o)
LILINKA6423
---
---
10:35:57 16.7.2018
GLOBALISTA
: To asi jo, vodu stejně dávám vždy od oka a ne podle receptu
GLOBALISTA
---
---
8:56:08 16.7.2018
1 odpověď
LILINKA6423
: Bez chleba to určitě půjde, ale bude to řidší. Já to bez pečiva nikdy nezkoušela. Asi přidat méně vody?
LILINKA6423
---
---
8:34:05 16.7.2018
1 odpověď
GLOBALISTA
: Je to dobré i bez chleba nebo to bude moc řídké ?
ZLOKOCKA
---
---
8:16:11 16.7.2018
1 odpověď
Nemáte někdo nápad, co udělat z červeného rybízu? Zavařeno už mám.
GLOBALISTA
---
---
23:52:29 15.7.2018
GLOBALISTA
: Omlouvám se za formu, jinak to nemám. A pokud to sem nepatří, tak se moc omlouvám, hoďte tomu nějaký minus a smažu to. Jen že ta polévka je táááák moc dobrá :)
GLOBALISTA
---
---
22:14:57 15.7.2018
3 odpovědi
+4
Pokud nevíte, co s cuketami, hodím sem recept na výbornou cuketovou polévku. Několik let jsem se jí tak přejídala (a vůbec mi nebylo líto toho času, klidně jsem se hned pustila do další várky), že už ji nemůžu ani cítit :P
ILLUZE
---
---
21:38:22 15.7.2018
+2
KAMIONG
: hele, není, jsou tam jablka :) ale pekelně jsem zvažovala, jestli ji tam vrazit :-D
najdu a dodám během týdne...
KAMIONG
---
---
21:37:33 15.7.2018
1 odpověď
ILLUZE
: v něm je taky cuketa? Můžu poprosit o recept?
KAMIONG
---
---
21:36:58 15.7.2018
ILLUZE
: já jsem těsto rozetřela na silokonovou podložku, mám takovou s okrajem, a dala péct vcelku. Nakonec jsem nakrájela vertikálně a srolovala. Chlapi na to chtěli marmeládu, takže příště možná zkusím cukeťáky na sladko.
ILLUZE
---
---
20:42:13 15.7.2018
1 odpověď
+6
A něco na snídani - makovec - takový ten klasický slovenský, krásně mokrý...
ILLUZE
---
---
20:33:42 15.7.2018
+3
A cuketové kartičky - ze stejného základu jako recept níže.
ILLUZE
---
---
20:33:07 15.7.2018
1 odpověď
+5
Tak ještě něco k cuketovému období ,-)
Cukeťáky se špaldovou moukou.
KAMIONG
---
---
18:32:45 15.7.2018
PIRYUS
: tak jsem si myslela, jakou jsem vymyslela vychytávku, když jsem cuketu lisovala menší miskou ve větší misce, a teď v komentářích pod receptem čtu, že ideální je vymačkat ji v utěrce - facepalm, to mě fakt nenapadlo! Příště...
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam