úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Rádi jíme...
I zdravé jídlo umí být opravdu chutné - aneb Receptář těch, co si jídla užíváme -:)
Vítány fotky, recepty, tipy na stravování.
rozbalit záhlaví
KAMIONG
---
---
22:29:07 27.6.2019
KOCHANSKA_CH
: dík, mám část mrazáku s -6°C, tak si případně dám porce tam... jestli mi něco zbyde :D
KOCHANSKA_CH
---
---
22:20:38 27.6.2019
1 odpověď
+1
KAMIONG
: Když si plátky nakrájíš čistým nožem a hned uložíš do čisté krabice, tak bych se čtyř dnů nebála. Nebo porce zmrazit. Dobrej je na to box v lednici, co umí -1°C. To pak povolí rychle.
KAMIONG
---
---
21:09:31 27.6.2019
2 odpovědi
Prosím vás o radu: chystám se zítra upéct rostbíf a ráda bych si plátky uchovala na pozdější snídaně, neboť jsem teď v půlce Whole30 a uzeniny si nekupuju. Jde to? Mám si udělat porce do mrazáku a večer vyndat, nebo to vydrží v lednici v lock lock krabičce třeba týden? Jak to dělají třeba v chlebíčkových výrobnách, nebo bagetteriích?
BERUSKA_CA
---
---
19:16:03 27.6.2019
LUCIASHECK
: Ty kdykoliv :)
LUCIASHECK
---
---
19:00:27 27.6.2019
1 odpověď
BERUSKA_CA
: Kdy muzu prijit? :-D
BERUSKA_CA
---
---
17:57:52 27.6.2019
1 odpověď
+11
Okoun, zelenina, bramborova kase.
KOCHANSKA_CH
---
---
17:12:29 26.6.2019
+9
Jídlo do vedra:
Studená okurková polévka tarator a lněné suchary s budapešťskou pomazánkou z vykapané směsi domácího kefíru a jogurtu, barveno rozmixovanou čerstvou paprikou. Plus cibula, pepř, sůl, kmín.
KOCHANSKA_CH
---
---
20:12:30 25.6.2019
+11
V severní, polské větvi naší rodiny se uzený vývar s masem a bramborem servíroval vždy s trochou smetany vlité do talíře, tak jsem na tradici navázala.
Pomalu pečení vepřoví vrabci na česneku, glazovaná mladá kapusta a nové brambory v páře.
SARAJ
---
---
20:08:09 25.6.2019
ILLUZE
: oh boze!!!
ILLUZE
---
---
19:58:10 25.6.2019
1 odpověď
+14
Dnešní večeře - tuňák se salátem s bazalkovým pestem a kozím sýrem.
Muži s česnekovou bagetou.
ILLUZE
---
---
19:56:35 25.6.2019
KOCHANSKA_CH
: to "potěší"...
KOCHANSKA_CH
---
---
15:41:45 23.6.2019
1 odpověď
+4
Zde vidíte fázi rozpracovanosti hovězího na houbách z Crockpotu, který poletí do hajzlu. Poprvé v životě se mi podařilo s houbama pokrájet aj hořčáka a to jsem je ochutnávala už včera v lese. No, aspoň zamrazím ty bylinkové grusetky, aby národohospodářská škoda nebyla tak vysoká. :-/
BERUSKA_CA
---
---
13:51:31 23.6.2019
+4
TESSS
: Mas to doma! Skrabkou na brambory. Rozpulis okurku, masem dolu, prvni tah je jen kuze a pak skrabes.
TESSS
---
---
13:09:09 23.6.2019
1 odpověď
BERUSKA_CA
: jak mas nakrajeny ty okurky, resp cim? Myslim, ze to nutne potrebuju :)
BERUSKA_CA
---
---
12:52:03 23.6.2019
1 odpověď
+12
Ana druhe strane ja, kuchar typu kuze lina.
SARGO
---
---
12:42:08 23.6.2019
+2
BAAL
: Do fronty, do fronty... a povím ti, je dlouhá. :-D
KOZINA
---
---
12:22:39 23.6.2019
KASUMI
: děkuju!
ILLUZE
---
---
12:04:23 23.6.2019
+1
BAAL
: Ehm, kolegové jsou vbrzku zváni na grilovačku ,-) Koláče jsou u nás v kanceláři na vyžádání :)
BAAL
---
---
11:54:01 23.6.2019
2 odpovědi
+4
ILLUZE
: Neuvazujes o adopci jednoho starnouciho ITaka, budu ti synem o kterem se ti nesnilo:-))
ILLUZE
---
---
11:52:18 23.6.2019
+13
Pro změnu prasárna z minulého víkendu - dcerka si vyprosila langoše.
S česnekem, kysanou smetanou, sýrem a kečupem.
ILLUZE
---
---
11:48:43 23.6.2019
+2
MAR_TINA
: Vepřové je v duchu hovězího ,-)
[ ILLUZE @ Rádi jíme... ]
U nás ten pomalý hrnec fakt jede.
A grusetky - ty velmi mile překvapily chutí a jak zasytí
https://paleosnadno.cz/recept/testoviny-bez-mouky/
- v lednici v krabičce v klidu týden vydržely.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam